Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci Anne Oluyor!

İlgili Postlar

Selin Ciğerci Anne Oluyor!

Sosyal Medya fenomeni şarkıcı, Selin Ciğerci, geçtiğimiz yıl uzun bir sevgililik döneminin ardından, Gökhan Çıra ile dünya evine girmişti. Ünlü fenomen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2021 yılını sabırsızlıkla beklediğini ve uykusuz gecelerin heyecanının başladığını dile getirdi. Selin Ciğerci, anne olacağını açıkladı.. Detaylar haberimizde…

Selin Ciğerci Kimdir?

Gökhan Çıra Kimdir?

Selin Ciğerci Anne Oluyor!

Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım takipçilerini şoke etti. Ünlü fenomen yaptığı paylaşımda; “2021 yılını sabırsızlıkla bekliyoruz. Uykusuz geceler heyecanı başladı” notunu düştü. Geçtiğimiz yıl Gökhan Çıra ile evlenen Selin Ciğerci, ikiz çocuk annesi olmaya hazırlanıyor.

CİĞERCİ TAŞIYICI ANNE YÖNTEMİYLE EVLAT SAHİBİ OLACAK!

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Selin Ciğerci, eşi Gökhan Çıra ile birlikte taşıyıcı anne yöntemiyle evlat sahibi olmaya karar verdiklerini açıkladı. Ciğerci, sosyal medya hesabından 9 ay 15 gün sonra anne olacağını duyurdu. Taşıyıcı annelik yöntemiyle evlat sahibi olmak isteyen çift, yurt dışında işlemlere başladıklarını da açıkladı.

Selin Ciğerci, yaptığı açıklamada; “Yurt dışında taşıyıcı anne yöntemiyle evladımızı kucağımıza alacağız. İşlemler başladı. 9 ay 15 gün sonra anne oluyorum, Gökhan da baba olacak. Çok mutluyum” dedi. Çok mutlu olduğunu dile getiren Selin Ciğerci, anne olmak istediğini her fırsatta dile getirmişti ama kafasında da soru işaretleri olduğunu belirtmişti.

Şimdi çift, anne ve baba olmaya karar verip işlemlere başladılar. Selin Ciğerci, yaptığı son paylaştığı fotoğrafın altına; “Buraya çok mutlu bir anne adayı fotosu bırakıyorum. Biz işlemlerimize başladık. Dua edin bir aksilik olmasın evladımızı seneye kucağımıza alalım” notunu düştü. Ünlü fenomenin bu paylaşımına binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Selin Ciğerci’nin işte o paylaşımı…

Selin Ciğerci Anne Oluyor

 

 Selin Ciğerci’nin Canlı Yayınına Katılan Hayranı Cinsel Organını Görterdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler