Ana SayfaDünyaSelena Gomez'den 'umurumda değil' pozu!

İlgili Postlar

Selena Gomez’den ‘umurumda değil’ pozu!

Eski sevgilisi Justin Bieber’ın, Hailey Baldwin ile nişanlanmasının ardından, tüm gözler Selena Gomez’e çevrildi. Bieber’ın nişanlanma haberleri esnasında, şarkıcı Gomez’in arkadaşlarıyla tekne turuna çıktığı objektiflere yansıdı.

Selena Gomez, Lüks Yatta Kız Arkadaşıyla İlginç Görüntüler Verdi!

ABD’li şarkıcı Selena Gomez, Justin Bieber ile yaşadıkları aşkla uzun süre gündemde yer almıştı. 25 yaşındaki güzel şarkıcı, Bieber ile ayrıldıktan uzun bir süre sonra tekrar barışsalar da birkaç ay sonra yeniden ayrılmışlar ve yollarını ayırmışlardı. Ünlü şarkıcılar, ayrılıklarından sonra yeni sevgililerle anılmaya başladılar. Son aylarda ise Justin, Selena’dan daha önceki eski sevgilisi Hailey Baldwin’le barıştı ve yeniden sevgili oldu.

Popun Yaramaz Çocuğu Justin Bieber Nişanlandı!

ABD’li aktör Alec Baldwin’in yeğeni olan ünlü model Hailey Baldwin’le daha önce 2016 yılında sevgili olan Kanadalı pop yıldızı Bieber’ın, son aylardaki aşk pozları bir hayli gündemdeydi. Justin’in, son sevgilisi Baldwin’e Bahamalar’da evlilik teklif etmesi ve nişan yüzüklerini takmaları şok etkisi yaptı. Bu haber, tüm dünya gündemine bomba gibi düşmüşken tüm gözler ise eski sevgili Selena Gomez’e çevrildi.

Tüm dünya medyası, Justin’in nişanlanma haberiyle çalkalanırken eski sevgili Gomez’in ise sosyal medya hesabından gayet eğlenceli fotoğraflar paylaşması dikkat çekti. Arkadaşlarıyla tekne turuna çıktığı gözlemlenen güzel şarkıcının, adeta “Umurumda değil” pozları verdiği görüldü.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler