Ana SayfaDünyaPopun Yaramaz Çocuğu Justin Bieber Nişanlandı!

İlgili Postlar

Popun Yaramaz Çocuğu Justin Bieber Nişanlandı!

Şarkıları kadar yaşadığı aşklarla da gündemde sık sık yer alan Justin Bieber, galiba uslandı! Kendisinden hiç beklenmeyecek bir karar alan Justin, sevgilisi Hailey Baldwin ile nişanlandı!

Justin Bieber sokak ortasında sevgilisini öpmeye doyamadı!

ABD’li şarkıcı Selena Gomez ile olan fırtınalı aşklarıyla gündemden düşmeyen Justin Bieber, Gomez’den önceki bir dönemde kısa bir süre aşk yaşadığı sevgilisi Hailey Baldwin’e geri dönmüştü. Son aylarda, sevgilisi Baldwin ile aşk dolu görüntülerle objektiflere takılan Bieber, herkesi şaşırtacak bir hamle yaptı. ABD’li top model Hailey Baldwin’e evlilik teklif eden Justin, “evet” yanıtı aldı!

 

Bahamalar’da nişanlandı!

24 yaşındaki şarkıcı Justin Bieber, sevgilisi Baldwin ile Bahamalar’da bir tatil köyünde evliliğe ilk adımını attı. TMZ sitesinin haberine göre ünlü çift, Bahamalar’da geldikleri bir restoranda nişan yüzüklerini taktılar!

Bieber, görüntü alınmasını engelledi!

Bahamalar’daki bir tatil köyünde, sevgilisini bir restorana götüren Bieber, restoran çalışanlarından telefonlarını ortadan kaldırmasını istedi. Sonrasında sevgilisi Baldwin’e evlenme teklif eden Justin, “evet” cevabı aldı. Bieber ve Baldwin çifti, ardından nişan yüzüklerini de taktı. Ünlü ikilinin bu küçük merasimi görenleri heyecanlandırdı. Diğer taraftan da ünlü yıldızların hayranlarını şaşkınlığa uğrattı.

https://www.instagram.com/p/Bk_G-lLgXrn/?taken-by=justinbieber1994ever

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler