Ana SayfaÜnlülerSelana Gomez'e arkadaşı böbreğini verdi!

İlgili Postlar

Selana Gomez’e arkadaşı böbreğini verdi!

Sıcak yaz günlerinde ortalıklarda görünmeyen dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, sosyal medya hesabından takipçilerine hasta olduğu gerçeğini açıkladı. Ünlü şarkıcı Gomez, bu süreçte yaşadıklarını bir kare fotoğraf ve arkadaşının kendisine böbreğini verdiğini açıklamasında bulundu.[irp]

Neden fazla göz önünde olmadığını açıkladı!

Yaz başlangıcından beri neden fazla göz önünde olmadığını ve işlerini geri plana attığını ünlü şarkıcı Selena Gomez, sonunda açıkladı. Yaptığı açıklamada Lupus hastası olduğunu söyleyen dünyaca ünlü şarkıcı Gomez, arkadaşının kendisine, böbreğini verdiğini söyledi.

Tüm yaşadıkları hastalığı yüzündenmiş

Yeni dönemin en gözde trend diye tabir edilen listelerin 1 numarası Selena Gomez, bugüne kadar gizli tuttuğu hiç kimsenin bilmeediği bir gerçeği şahsi sosyal paylaşım ağı Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyanları hem üzdü hem şoke etti. 25 yaşında herkesin dillerine dolanan şarkılar yapan Selena Gomez, uzun süredir tedavi gördüğü Lupus hastalığı nedeniyle böbreklerinin çalışmaz hale geldiğini ve böbrek nakline gereksinim duyduğunu belirtti.

Lupus hastalığı

Sistemik Lupus Eritematozus ya da daha yaygın kullanılan adıyla Lupus, sebebi bilinmeyen cilt, eklem, böbrek, kalp zarıy akciğer zarı gibi birçok doku ve organ iltihabına bağlı çok sayıda bulgularla giden, değişik seyir gösteren ve bağışıklık sisteminin bozuk çalışması sonucu ortaya çıkan bir hastalık.

“Güzel arkadaşım Francia Raisa…”

25 yaşında dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, Instagram hesabından ameliyat izlerini gösterdiği pozlarını da takipçileriyle paylaştı. Genç şarkıcı Gomez yaşadıklarına ilişkin takipçilerine şu açıklamalarda bulundu: “Geçtiğimiz birkaç ay içinde sizinle hep bunu paylaşmak istiyordum. Sağlığımın tamamen düzelmesi için buna ihtiyacım vardı. Kamuoyunun karşısında aileme ve doktor ekibine hem operasyon öncesinde ve sonrasında benim için yaptıkları her şeye teşekkür ediyorum. Güzel arkadaşım Francia Raisa, bana eşsiz benzersiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim” diyerek okuyanları duygulandıran ünlü şarkıcı Gomez kendisine böbrek donörü olan arkadaşına da teşekkürünü böyle iletti. Takipçilerinden yaptığı bu paylaşım sayesinde çok sayıda beğeni ve yorum alan ünlü şarkıcı Selena Gomez’i sevenleri en kısa sürede sahnelerde görmek istediklerini belirtti.

Selana Gomez’in paylaştığı ameliyat izi:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler