Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil, "Taciz nedeniyle diziden kovuldu" iddialarına yanıt verdi

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil, “Taciz nedeniyle diziden kovuldu” iddialarına yanıt verdi

Mehmet Ali Erbil, asistan kızı taciz ettiği nedeni ile Türk Malı dizisinden kovulduğu şeklindeki iddialara yanıt verdi. Erbil, bu iddiaları kesin bir dille yalanlarken, “İftira atıyorlar” dedi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Sosyal medyada yanıt verdi

Ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, dün taciz haberleri ile gündeme gelmişti. Mehmet Ali Erbil, taciz iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

[irp]

Mehmet Ali Erbil asistan kızı taciz etti mi?

Dün, Mehmet Ali Erbil’in rol aldığı Türk Malı dizisinin setinde görevli olan bir asistan kıza taciz mesajları attığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Erbil’in, mesajlarına yanıt alamadığı ve bu nedenle asistan kızı isten kovulması için uğraştığı, ancak bunda başarılı olamadığı ve durumun ortaya çıkmasının ardından kendisinin diziden kovulduğu iddia edilmişti.

[irp]

Mehmet Ali Erbil’den taciz iddialarına yanıt: İftira atıyorlar

Taciz iddiaları hakkında açıklama yapan Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak iddialara yanıt verdi. Mehmet Ali Erbil, yayınında bu iddiaları kesin bir dille reddetti ve “İftira atıyorlar” dedi.

[irp]

Erbil’in yanındaki arkadaşı küfür etti

Canlı yayın sırasında Mehmet Ali Erbil’in yanında bulunan bir arkadaşı küfürler savurmaya başladı. Erbil, yanındaki arkadaşının küfürlerine kahkahalar atarak destek oldu.

[irp]

Mehmet Ali Erbil, dün hakkında çıkan taciz iddialarına verdiği yanıtla iddiaların asılsız olduğunu ifade etti ve “İftira atıyorlar” dedi.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler