Ana SayfaÜnlülerFuhuş operasyonunda yakalanan Birkan'ın kankası Hanife sessizliğe gömüldü

İlgili Postlar

Fuhuş operasyonunda yakalanan Birkan’ın kankası Hanife sessizliğe gömüldü

Popüler gelin adayı Hanife, izdivaç programındayken “kankam” dediği Birkan’ın fuhuş operasyonu ile gözaltına alınması konusunda sessiz kaldı. Birkan ile aralarından su sızmayan Hanife, adeta sessizliğe gömüldü. İşte detaylar…

[irp]

Hanife ve Birkan kankaydı, aralarından su sızmıyordu

Geçtiğimiz sezon Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programında kendilerine eş arayan gelin adayı Hanife ve damat adayı Birkan’ın aralarından su sızmıyordu. Hatta, Hanife Birkan için “kankam” diyordu.

[irp]

Birkan’ın annesi de destek veriyordu

Birkan’ın, Hanife’nin çok yakın arkadaşı Sevgi ile ayrılmasının ardından da devam eden dostluk hakkında Birkan’ın annesi Songül hanım da “destek vermiş ve “Benim evime 3 defa geldin. Hanife neyse Esmira da odur benim için.” deye konuşmuştu. Ta ki, geçtiğimiz günlerde Birkan fuhuş operasyonu ile gözaltına alınana kadar. Hanife, kankasının gözaltına alınmasının ardından sessizliğe gömüldü.

[irp]

Hanife, kankası Birkan hakkında hiç konuşmadı

Damat adayı Birkan’ı yerlere göklere sığdıramayan, çok yakın arkadaşı olan Hanife, Birkan’ın gözaltına alınmasının ardından sessizliğe gömüldü, konu hakkında hiçbir söz etmeden hayatına devam etti.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler