Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı’ nın Dövmesi ve Dövmesinin Anlamı

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ nın Dövmesi ve Dövmesinin Anlamı

Şeyma Subaşı’ nın Dövmesi ve Dövmesinin Anlamı

 

Yaptığı söylediği gittiği her yer ve her şey olay olan, çok konuşulan güzel ve genç isim Şeyma Subaşı’ nın dövmesinde ki anlam ne diye baktık? İşte güzel ismin dövmesi ve anlamı;

18 Eylül’de Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, ‘Contemporary İstanbul’un açılış davetine katıldı.

Subaşı’nın kolunun altında yer alan İngilizce dövmesinde, “Yapabileceğine inandı ve yaptı” yazması dikkat çekti.

 

Bununla birlikte birçok ünlü ismin dövme yaptırmayı çok sevdiğini hepimi biliyoruz. İşte diğer ünlü isimlerin dövmeleri ve anlamları;

Hollywood’ un ünlü oyuncusu Scarlett Johansson, dövmelerine bir yenisini ekledi. 32 yaşındaki ABD’ li oyuncu Johansson’ ın yeni filmi ‘Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı’ nın (Avengers: Infinity War) Georgia şehrinde sürüyor. Çekimler esnasında objektife takılan Johansson’ın sırtındaki yeni çiçek dövmesi dikkat çekti. Ünlü oyuncunun yeni sırt dövmesinin, yeni Marvel filmindeki karakteriyle bağlantılı olarak geçici dövme olduğu konuşuluyor.

Oyuncu Birce Akalay önceki gün Bodrum Gümüşlük’ de görüntülendi. Gün içerisinde denize girmeyen güzel oyuncu, akşamüstü serinlemek için kendisini serin sulara attı. Kolundaki kelebek dövmesi bilinen Akalay’ ın bacağındaki kedi dövmesi dikkat çekti.

İrem Derici beline yaptırdığı yeni dövmesinin fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Derici, sonsuz yaşamın simgesi Lotus Çiçeği’ nin dövmesini yaptırdı. 30 yaşındaki şarkıcı fotoğrafın altına “şans getir” notunu düştü. İrem Derinci’ nin sırtı dışında omzunda, kolunda ve ayak bileğinde de dövmeleri var.

 

Daha önce sırt dekoltesiyle dövmesini gözler önüne seren İrem Derici, dövmenin anlamı sorulunca şöyle dedi: “8 yıl önce Angelina Jolie’ den esinlenip yaptırdım. O zaman hayrandım ablaya. Kafa da ermiyor dövmenin çıkmadığına. Sanki tişört, çıkarıp atacağım! Abladan hatıra kaldı. Şifresi yok, varsa siz çözün.”

 

Angelina Jolie’ nin dövmesi, Kamboçya’da kullanılan Khmer dilinde bir dua. Jolie, dövmeyi kendisini ve evlatlık edindiği Kamboçyalı oğlu Maddox’ u kötülüklerden koruması için yaptırmış.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler