Ana SayfaDizilerNihat Doğan haklı çıktı. Acun'un yeni boks programının ünlü yarışmacıları belli oldu!

İlgili Postlar

Nihat Doğan haklı çıktı. Acun’un yeni boks programının ünlü yarışmacıları belli oldu!

Acun Ilıcalı’nın, ünlülerin boks yapacağı yeni bir program ile ekrana geleceğini açıklayan Nihat Doğan haklı çıktı. Ilıcalı, yeni programı için eski Survivor yarışmacılarını seçti. İşte detaylar…

[irp]

Nihat Doğan haklı çıktı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda yorumculuk yapan ünlü şarkıcı Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde canlı yayında Acun Ilıcalı’nın ünlülerin boks yapacağı yeni bir program yaptığını açıklamıştı. Nihat Doğan haklı çıktı.

[irp]

Çekimler Ekim ayında başlayacak

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8 kanalında yeni sezonda yayınlanmaya başlayacak olan yeni projesinin detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ünlülerin boks yapacağı yeni programın çekimlerine Ekim ayında başlanacağı öğrenildi.

[irp]

Ünlüler boks yapacak

Yeni yarışma programına seçilen yarışmacılar, eski Survivor yarışmacıları oldu. Programda, 14 yarışmacı ringe çıkarak yarışacak.

[irp]

Acun’un yeni yarışmasında kimler olacak?

Ekim ayında çekimlerine başlanması planlanan yeni yarışma programının şimdiye kadar belli olan isimleri Fulya Keskin, Sahra Işık, ‘Çılgın’ lakaplı Sedat Kapurtu, Asena, Doğuş ve Berna Canbeldek oldu. Diğer isimlerin kimler olacağı merakla bekleniyor.

Acun Ilıcalı kimdir?

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler