Ana SayfaDizilerBu Şehir Arkandan Gelecek Karakterleri İlgi Çekti

İlgili Postlar

Bu Şehir Arkandan Gelecek Karakterleri İlgi Çekti

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi ilk bölümü ile çok sevildi. Bu Şehir Arkandan Gelecek karakterleri de oldukça beğeni topladı.

Şahin Vargı, Derin ve Ali Smith. Bu akşam ilk bölümü ile yayınlanan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi, oldukça beğeni topladı. Dizide karakterlerin seçimi ve iyi bir senaryo ile birleştirilmesi diziyi çok daha başarılı hale getirmiş durumda.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Karakterleri

Şahin Vargı (Gürkan Uygun)

Şahin Vargı dizide, bir zamanlar efsanelerden birisi olmayı başaran boksör olarak karşımıza çıkıyor. Başarıları ve altın kemerleri ile herkes tarafından tanınan Şahin Vargı, sevdiği bir kadının ölmesi üzerine intikam alarak, hapse girer ve uzun süre boyunca hapiste kalır. Dizinin ilk bölümünde hapisten çıkan Şahin Vargı, tekrar eski yaşantısına kaldığı yerden devam etmeye çalışır. Fakat hapisten önce aldığı borçlar, tefecilerin usulsüz uygulamaları ve faizleri nedeniyle oldukça artmıştır ve Şahin Vargı tüm bu borçları kapatabilecek durumda değildir. Hayatı giderek zorlaşan boksör, hiç ummadığı anda yıllardan beri öldü olarak bildiği oğlunun yaşadığını öğrenir ve uğruna hayatını yaktığı kadından kendisine kalan en önemli parçayı artık hayatının odağına koyarak yaşamaya başlar.

Derin (Leyla Lydia Tuğutlu)

Yıllar boyunca babasının boyunduruğu altında yaşayan ve bunun sıkıntısını yaşamaya başlayan Derin, ünlü armatör Metin Mirkelamoğlu’nun kızı olarak karşımıza çıkıyor. Uzun zamandan beri aile baskısı ve iş ilişkileri nedeniyle Yiğit’le nişanlanır ve evlenme hazırlıkları yapılmaya başlanır. Düğünden 10 gün önce ise Derin Yiğit’e aşık olmadığını fark eder ve bu evlilikten korkmaya başlar. Fakat ailesi işlerin bozulmaması adına kızının böyle bir karar vermesine karşı çıkar. Yaşanan olaylar sonrasında duruma isyan eden Derin evi terk eder ve 1 günlük süre ister. Bu 1 gün içerisinde ise hayatının aşkı Ali Smith ile tanışır.

Ali Smith (Kerem Bursin)

Küçük yaşta hem annesini hem de baba bildiği adamı kaybeden Ali, gemilerde hayata başlarken, uzun yıllar boyunca dünyayı dolaşarak gemici olarak yaşamını kazanır. Özelikle babasının annesini öldürdüğü gece kendisini alan Rauf sayesinde gemiciliğe ilgi duyar ve buradan yaşamını kazanır. Boksa oldukça meraklı olduğu gibi iyi bir boksördür. Gerçek babası Şahin Vargı da başarılı bir boksördür ve hayat onları bir araya getirir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler