Ana SayfaDizilerBu Şehir Arkandan Gelecek Çok Sevildi!

İlgili Postlar

Bu Şehir Arkandan Gelecek Çok Sevildi!

Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi. İlk bölüm izleyenlerden tam not aldı.

Kurtlar Vadisi ile Türkiye’nin sevgisini kazana Gürkan Uygur, Türkiye’nin yeni jönü Kerem Bürsin ve ekranların yeni yıldızlarından olan Leyla Lydia Tuğutlu’nun başrollerindeki Bu Şehir Arkandan Gelecek, dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi.

İlk Bölüm Çok Sevildi

Özellikle bu hafta dizilerin yeni bölümleri yayınlanmadığı için Çarşamba akşamında en çok izlenen dizilerden birisi olmayı başaran Bu Şehir Arkandan Gelecek, bu durumu fırsat olarak değerlendirebildi. Dizi sonrasında sosyal medya üzerinden yapılan değerlendirmelerin büyük bir bölümünde dizinin sevildiği görülürken, izleyenlerin büyük bir bölümü dizinin ikinci bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını sordu.

Bu Şehir Arkandan Gelecek Konusu Ne?

Oldukça farklı bir konuya sahip olan dizide, Ali Smith karakterinin başından geçenler anlatılıyor. Ali Smith karakterinde sevenlerinin karşısına çıkan Kerem Bürsin, dizide aynı zamanda boksa meraklı bir genci canlandırıyor. Gemilerde çalışarak hayatını kazanan Ali Smith’in İstanbul durağı hayatında bir dönüm noktası olurken, ilk bölümde İstanbul’da yaşanan olaylar ile hikayeye giriş yapılıyor.

İlk Bölümde Ne Oldu?  

Annesinin başka birinden çocuk yaptığını öğrenen babasının annesini öldürmesi ve ardından bu olayı duyan gizli aşığın babayı öldürmesi ile ortada kalan Ali’ye gemicilik yapan Rauf destek çıkar. Gemide Anne olarak bilinen Rauf, uzun yıllar boyunca gemilerde Ali’ye destek çıkar ve onun da gemici olmasını sağlar. Fakat sağlık sorunları nedeniyle artık zor zamanlardan geçen Rauf, Ali’nin gerçek babasının kim olduğunu bildiği için bunu paylaşmaya karar verir. Hayatını kaybetmeden önce Ali’yi gerçek babasıyla boks aracılığı ile tanıştırır.

Ayrıca Ali, İstanbul’a geldikten sonra Derin ile tanışır ve ikili arasında gizli bir aşk da ilk bölüm itibari ile başlar. Dizinin son sahnesinde ise Şahin Vargı, Ali’ye kalacak yer ayarlar ve Ali belgelerini tamamlayana kadar onun yanında kalacağını söyler. Şahin Vargı, Ali’nin kendi çocuğu olduğunu bilir ve hayatında yeniden bir mutluluk yaşar ve Ali’ye “Hoş geldin Oğlum” der.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler