Ana SayfaDizilerÖzcan Deniz'in "İstanbullu Gelin"dizisinin başrolünde Aslı Enver olacak!

İlgili Postlar

Özcan Deniz’in “İstanbullu Gelin”dizisinin başrolünde Aslı Enver olacak!

Öteki Taraf filminde birlikte çalıştığı Aslı Enver’in oyunculuğuna hayran kalan Özcan Deniz, yeni dizisi İstanbullu Gelin’in başrolünü Aslı Enver’e verdi. İşte detaylar…

Ünlü yönetmen Özcan Deniz, İstanbullu Gelin isimli yeni dizisi ile televizyon ekranlarında olmaya hazırlanıyor. Meryem Uzerli ve Aslı Enver ile birlikte Öteki Taraf filminin çekimlerini tamamlayan Özcan Deniz, çekimler sırasında sette Aslı Enver’in çok uyumlu olduğunu ve hiç şikayetçi olmadığına dikkat etti.

Dizinin yapımcısını arayan Deniz, dizide Aslı Enver ile birlikte çalışmak istediğini dile getirdi. Özcan Deniz’in bu talebi, yapım şirketi tarafından olumlu karşılandı. Aslı Enver de, senaryoyu okudu ve teklifi kabul etti.

Beyazperde birlikteliğinin ardından dizi çekimleri için bir araya gelen Özcan Deniz ve Aslı Enver, geçtiğimiz günlerde İstanbullu Gelin dizisinin çekimlerine start verdi.

Bir kafede gerçekleşen çekimlerde, Deniz ve Enver ikilisinin uyumlu halleri ve neşeli tavırları dikkat çekti.

İstanbullu Gelin dizisinde, Bursa’nın güçlü ve köklü bir ailesinin etrafında gelişmekte olan bir aşk hikayesi konu ediliyor. Dizi,  gerçek bir hayattan esinlenildi.

Özcan Deniz kimdir?

Aslı Enver kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler