Ana SayfaDizilerKısmetse Olur Adnan Mı Gökhan Mı Elenecek?

İlgili Postlar

Kısmetse Olur Adnan Mı Gökhan Mı Elenecek?

Kısmetse Olur’un 322. bölüm fragmanı büyük bir ses getirdi. Fragmanda evdeki isimlerden Adnan Kızıltaş ve Gökhan Sara arasında seçim yapılması istenecek.

Kısmetse Olur’da aksiyon hiç bitmiyor. Evlenmek ve mutlu yuva kurmak amacıyla Kısmetse Olur evine giren adaylar, zorlu yarışma kurallarına karşı da mücadele veriyor. Bugün yayınlanan yeni bölüm sonrasında gözler yarın yayınlanacak yeni bölüme çevrilirken, özellikle Kısmetse Olur 4 Ocak Çarşamba fragmanı ile bugünden dahi konuşulmaya başlandı.

Klasik Oldu!

Kanal D’de yayınlanan ve artık izleyicilerin en popüler ve vazgeçemediği evlilik programı olmayı başaran Kısmetse Olur’da finale yaklaştıkça heyecan daha da artıyor.

Kısmetse Olur Yeni Bölümde Neler Olacak?

Bu hafta boyunca farklı gelişmelerin yaşandığı Kısmetse Olur evinde yarın iki isim arasında oylama yapılacak. Erkek adaylardan Adnan Kızıltaş ve Gökhan Sara’nın ikili olarak çıkacağı elemede, evdekiler iki isimden birisini tercih edecek ve bir ismin evdeki hayalleri sona erecek.

Gökhan Sara Ve Adnan Kızıltaş Neden Elemeye Çıktı?

Kısmetse Olur’un bugünkü bölümünde Gökhan Sara ve Adnan Kızıltaş arasında kavga tansiyonu oldukça yükseltmişti. İki aday arasında yaşanan tartışmada ağır sözler söylenirken, bu kavga sonrasında kanal yönetimi arasından eleme yapılmasına karar verildi.

Kavganın giderek büyümesi üzerine evdeki erkek adaylar yetersiz kalınca prodüksiyon eve müdahale etmek zorunda kaldı. Olayların bu kadar büyümesi ve evdeki kuralların oldukça katı olması nedeniyle siren sessizleri Gökhan Sara ve Adnan Kızıltaş için çalarken, eve gelen Seda Akgül yaşanan son olayları değerlendirerek, yapım ekibinin kararını açıkladı.

Diskalifiye Edilecek

Kısmetse Olur’da yaşanan kavga sonrasında yeni bir karar alınırken, iki isimden birisinin diskalifiye edileceği ve bu kararın da evdeki yarışmacılar tarafından verileceği belirtildi. Bu durum sonrasında ise Gökhan Sara ve Adnan Kızıltaş arasında yapılacak oylamada, ev halkının kimi seçeceği merak edilmeye başlandı.

İddialara Göre Evden Gökhan Elenecek 

Evden yapılan sızdırmalara göre eleme sonrasında evden ayrılacak isim Gökhan Sara olacak. Üstelik elenmesine rağmen önümüzdeki haftalarda tekrar eve girecek olan Gökhan Sara sürpriz bir isme talip olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler