Ana SayfaKimdirSeda Tosun kimdir?

İlgili Postlar

Seda Tosun kimdir?

Seda Tosun kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Burcu nedir? Seda Tosun ne iş yapıyor? Nasıl tanındı? Çalışmaları nelerdir? Seda Tosun hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Seda Tosun kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Seda Tosun, 6 Nisan 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Tosun,  Aydın Üniversitesi Drama Oyunculuk Bölümü mezunudur. 2008 yılında Miss Turkey ‘in finalistlerinden biri olmuştu. Oyunculuk yapıyor.

Seda Tosun’un burcu nedir?

6 Nisan günü dünyaya gelmiş olan Seda Tosun, Koç burcudur.

Seda Tosun’un kariyeri

Seda Tosun, ilk oyunculuk deneyimini Meriç Aral, Dilan Çiçek Deniz gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda bulunduğu Balayı Filmi’nde başrolde oynayarak yaşadı. Ardından, Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği Mucize isimli filmde rol aldı. Film için, üç bin kişi arasından seçildi. Filmde, Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin karakterine hayat verdi. Bu rolü ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Filmin ardından, Kertenkele isimli dizide rol aldı.

Seda Tosun’un aşk hayatı

Seda Tosun’un ismi, bir ara ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile birlikte anılıyordu. Mehmet Ali Erbil ile aşk yaşamıştı. Sonrasında, oyuncu Cenk Kangöz ile adı anılmaya başladı. Cenk Kangöz ile beş yıl aşk yaşamıştı. Ayrılıkları da bir hayli olaylı olmuş, Seda Tosun’un Cenk Kangöz’den dayak yediği iddia edilmişti. Ancak, Seda Tosun iddiaları yaptığı açıklama ile kesin bir dille yalanlamıştı. Şimdilerde müzisyen Eymen Adal ile aşk yaşayan Seda Tosun, evlilik yolunda ilk adımını attı. Seda Tosun ve Eymen Adal, 2018 yılı Ağustos ayının ilk günlerinde aile arasında gerçekleşen sade bir tören ile evlilik yolunda ilk adımı attı ve nişan yüzüklerini taktı. Seda Tosun ve Eymen Adal, 2019 yılında nikah masasına oturmayı planlıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler