Ana SayfaDedikoduSeda Sayan'a Şok Suçlama Daha: Annemin Başörtüsünü Açtırdı!

İlgili Postlar

Seda Sayan’a Şok Suçlama Daha: Annemin Başörtüsünü Açtırdı!

Cengiz Çimen’in kendisini cuma namazına gittiği için işten kovduğunu iddia ettiği Seda Sayan’a bir suçlama daha geldi. Seda Sayan hakkında herkesi sarsacak iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Seda Sayan hakkında bu sefer ne söylendi? Detaylar haberimizde…

Seda Sayan Kimdir?

“Cuma Namazına Gittim Diye İşten Kovuldum!”

Eski Çalışanı Seda Sayan’a Cuma’ya Gittim Diye Beni İşten Kovdu Dedi!

Geçtiğimiz gün Cengiz Çimen ve eşi Sibel Çimen magazin programına konuk oldu. Cengiz Çimen’in canlı yayında söyledikleri ise herkesin ağzını açık bırakmakla beraber, hızla yayıldı. Cengiz Çimen, Seda Sayan’ın kendisini namaz kıldığı için işten attığını iddia etti.

Canlı yayını izleyen Seda Sayan’dan ise cevap gecikmedi. Seda Sayan sosyal medya hesabından, “Namaz kıldı diye işten kovan da, kovuldum diye ağlayan da namerttir. Yazıklar olsun size ve sizi oraya çıkıp konuşturana. Allaha havale ediyorum hepinizi. Unutmayın ben yastığa başımı vicdanı çok rahat koyuyorum. Siz düşünün. İnandırıcılığınız sıfır.” sözleri ile ateş püskürttü.

Şok Suçlama Daha: Annemin Başörtüsünü Açtırdı!

Hadise’nin İsyanı! Seda Sayan’ı Rahat Bırakın!

Seda Sayan hakkında herkesin kafasını karıştıracak bir iddia daha geldi. Bir takipçi, Seda Sayan hakkında “Yıllar önce akülü sandalye için gitmiştik. Annemlerin başörtülerini çıkarması gerektiğini söylediler.Böyle olacağını bilseydik hiç gitmezdik.” yorumunu yapınca ortalık tekrar karıştı.

Seda Sayan hakkında ortaya atılan bu iddiaya sessiz kalmayarak sosyal medya hesabından, “Bunu direkt Seda Sayan bize söyledi onun ağından duyduk diyebilir misin? Allah’tan korkmadan merak ediyorum yaz şimdi bekliyorum” diyerek bu iddiaya da sessiz kalmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler