Ana SayfaDedikoduEski Çalışanı Seda Sayan'a Cuma'ya Gittim Diye Beni İşten Kovdu Dedi!

İlgili Postlar

Eski Çalışanı Seda Sayan’a Cuma’ya Gittim Diye Beni İşten Kovdu Dedi!

Seda Sayan’ın eski çalışanlarından Mülayim ismiyle tanınan Cengiz Çimen ve eşi Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cengiz Çimen, yıllar önce yanında çalıştığı Seda Sayan’ın, cuma namazına gittiği için işinden ettiği iddiasında bulundu. Eski çalışanı Seda Sayan’a Cuma’ya gittim diye beni işten kovdu dedi.

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan cumaya gittim diye beni işten kovdu!

Seda Sayan‘ın eski çalışanlarından Mülayim ismiyle tanınan Cengiz Çimen ve eşi Kanal D’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cengiz Çimen, yıllar önce yanında çalıştığı Seda Sayan’ın, cuma namazına gittiği için işinden ettiği iddiasında bulundu. Eski çalışanı Seda Sayan’a Cuma’ya gittim diye beni işten kovdu dedi.

Sayan’ın eski çalışanı ve eşi 14 yıl önce bu olayı yaşadıklarını hatta bu olaydan sonra piyasada iş bulmakta zorlandıklarını dile getirdi. Şimdi iyi durumda olduklarını söyleyen ikiliye, izleyicilerden tepkiler geldi. Bazı izleyenler yıllar sonra bu konuları açmalarına tepki gösterirken bazıları ise destek verdi.

Seda Sayan namaz kıldı diye kovan da kovuldum diyende namerttir!

Sayan, sosyal medya hesabından şöyle cevap verdi: “Namaz kıldı diye işten kovan da kovuldum diye ağlayan da namerttir.”yazdı ve devam etti, “Yazıklar olsun size ve sizi oraya çıkarıp konuşturanlara. Allah’a havale ediyorum hepinizi. Unutmayın ben yastığa başımı vicdanım çok rahat koyuyorum. Siz düşünün. İnandırıcılığınız sıfır. Size cevap bile vermezdim ama namaz lafı geçtiği için üzüldüm.” yazarak paylaşımda bulundu.

Seda Sayan’a Yılmaz Morgül’den destek Mesajı!

Sayan’a sanatçı dostlarından Yılmaz Morgül  olaya tepkisiz kalamadı ve paylaşımın altına şunları yazdı, “Hiç kimsenin bilmesine gerek yok Seda Sayan’ın insanlığını kalbini Allah bilsin yeter. Sözü edilen kişilere ne yardımlar yaptığını nasıl destek verdiğini Türkiye biliyor. Seda Sayan için kim ne düşünürse iyi ya da kötü aynısını yaşar. O insanlar Allah’ın güzel kalpli kuludur bir lokmasını paylaşandır, dağıtandır eliyle yedirendir. Mevlana Hz. sözü gibidir Seda Sayan ‘Beni bilen bilir bilmeyen kendisi gibi bilir.” diye arkadaşına destek verdi.

Yılmaz Morgül kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler