Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan makyajsız fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Seda Sayan makyajsız fotoğrafını paylaştı!

Seda Sayan, sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı. Büyük bir cesaret gösteren Sayan, sıfır makyajlı fotoğrafı ile şoke etti. Detaylar haberimizde…

Seda Sayan makyajsız halini paylaştı

Ünlü sanatçı Seda Sayan, sosyal medya hesabından makyajsız olduğu bir fotoğrafını paylaştı. Sayan, altına “Günaydııııııııııınnnnn bu daha güzel oldu.” notunu düştü makyajsız fotoğrafı ile dikkat çekti.

Büyük cesaret

Sayan’ın takipçileri, makyajsız fotoğrafını yayınlayan ünlü sanatçıyı gösterdiği cesaretten dolayı takdir ederken, kimileri gerçek yaşının ortaya çıktığını, kimileri de makyajsız daha güzel olduğunu ifade etti.

İşte Seda Sayan’ın makyajsız hali…

SHOW TV ekranlarında kendi ismini taşıyan programında sunuculuk yapan Seda Sayan, son olarak programında konuk olarak ağırladığı Ebru Destan olayı ile gündeme gelmişti. Ebru Destan’ın konuk olduğu programda, eski sevgilisi Özcan Deniz’in haberinin yayınlanmasının ardından Bilal Özcan, “Ebru’nun da Özcan ile 4 yıl ilişkisi oldu.” demişti. Özcan’ın bu sözlerinin ardından hemen duruma müdahale eden Seda Sayan, “Bundan sonra rica ediyorum konuşurken konuklarıma saygılı olun, onlar benim baş tacım. Çok zamansız ve gereksiz bir soru.” diye tepki göstermişti. Duydukları karşısında şoke olan Ebru Destan ise, tepkisini “Şimdi konumuzla ilgisi yok, kapatalım bu konuyu. Bel altı vurmayın. Ben evli barklı kadınım, iki çocuğum var, ne saçma. Boşanmadım, mahkemem devam ediyor. Gazeteciyseniz bilin. Her soruyu sorma hakkınız yok. Biraz insanlar sınırını, haddini bilecek. Şu an konunun benimle ilgisi yok ki.” sözleri ile ifade etmişti.

Bilal Özcan, Seda Sayan ve Ebru Destan’ın tepkisinin ardından, gözleri dolan Destan’dan özür diledi.

Ebru Destan, yıllar önce Özcan Deniz ile aşk yaşamıştı. Dört yıl süren birliktelik sona ermişti. Özcan Deniz ve Ebru Destan, yıllar önce yollarını ayırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler