Ana SayfaÜnlülerMetin Hara, "Kitaplarınızı okudum" diyen sunucuyu rezil etti!

İlgili Postlar

Metin Hara, “Kitaplarınızı okudum” diyen sunucuyu rezil etti!

Oylum Talu, programında Metin Hara’yı konuk olarak ağırladı. Yazar Metin Hara, “Kitaplarınızı okudum” diyen Oylum Tala’yı rezil etti. Detaylar haberimizde…

[affiliate_news id=”43377″]

Metin Hara, Oylum Talu’ya konuk oldu

Ünlü Yazar Metin Hara, geçtiğimiz günlerde ünlü sunucu Oylum Talu’nun sunuculuğunu yaptığı Habertürk ekranlarında yayınlanan Burası Haftasonu isimli programa konuk olarak katıldı. İyiliğin Bilim Hali ve İyiliğin Hareket Hali isimli iki yeni kitap çıkaran Hara, programda Oylum Talu’ya zor anlar yaşattı.

Metin Hara, Oylum Talu’yu rezil etti

Oylum Talu, Metin Hara’ya yeni çıkardığı kitapları ile ilgili sorular yöneltmeye başlayacakken “Ben bu kitapları okudum.” dedi. Meyin Hara, sözün kendisine gelmesini bekledikten sonra konuşmasına “Ne kadar kısa zamanda okudunuz, daha çıkalı birkaç gün oldu.” sözleri ile başladı. Talu, bu durumu “Ama” diye söze başlayarak toparlamaya çalışacakken Metin Hara konuşmasına devam ederek Talu’ya fırsat vermedi.

[affiliate_news id=”19505″]

Metin Hara, geçtiğimiz yaz aylarında dünyaca ünlü model Adriana Lima ile aşk yaşamaya başlamıştı. Herkesin yakından takip ettiği çift, şimdi bebek sahibi olmaya hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler