Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan Bir Kez Daha Estetik Yaptırdı

İlgili Postlar

Seda Sayan Bir Kez Daha Estetik Yaptırdı

Yaklaşık dört ay önce müzisyen Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan, 25 yaşındaki genç kocasıyla birlikte Hollanda’ya tatile gitti. Keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmaktan asla vazgeçmeyen ünlü isim, döndüğünde soluğu estetik merkezinde aldı. Seda Sayan bir kez daha estetik yaptırdı. Ünlü isim uanakları, çenesi, dudakları ve boynu için gençleştirici tedaviler gördü.

Kocasıyla Birlikte Estetik Yaptırdı

Özel hayatıyla olduğu kadar yaptırdığı estetiklerle de gündemden düşmeyen Seda Sayan, yeniden ameliyat masasına yatmıştı. Eşi Çağlar Ökten’in de kendisine eşlik ettiği Sayan, o anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Çağlar Ökten saç ektirirken, Seda Sayan silikonlarını yeniletmişti. Seda Sayan’ın paylaşımına binlerce yorum yağmıştı.

Soluğu Estetik Merkezinde Aldı

Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Çağlar Ökten ve Seda Sayan balayı için Hollanda’yı tercih ettiler. Gözlerden uzak bir şekilde tatil yapan çift arada sırada sosyal medyadan mutlu anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Bu zamana kadar pek çok estetik operasyon geçiren ünlü sanatçı balayı bitiminde İstanbul’daki bir estetik merkezine gitti.

Seda Sayan Bir Kez Daha Estetik Yaptırdı

Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında olan ünlü şarkıcı Seda Sayan ise, tatilden döner dönmez soluğu estetik merkezinde aldı. Seda Sayan, bu defa yanak, çene, dudak ve boynuna gençleştirici işlemleri yaptırdığını açıkladı. Yaptırdığı işlemleri saklamayan ünlü şarkıcı, bu anları sosyal medya hesabından da paylaştı.

Sık sık yaptırdığı estetik gündeme gelen Seda Sayan yaptırdığı işlemleri saklamıyor. Sosyal medya hesabından her ayrıntıyı paylaşan ünlü isim, daha öncesinde  gelen sorulara ‘estetiğe karşı değilim’ yanıtını vermişti. Ancak ünlü ismin sürekli operasyon yaptırması hayranlarını sağlığı açısından endişelendiriyor. Sosyal medyada estetik görüntülerini paylaşan ünlü sanatçıya sağlığına dikkat et mesajları geldiği kulislerde dolaşan dedikodular arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler