Ana SayfaDedikoduSeçkin Piriler'den Meral Kaplan'a haciz şoku!

İlgili Postlar

Seçkin Piriler’den Meral Kaplan’a haciz şoku!

Seçkin Piriler’den Meral Kaplan’a haciz şoku! Seçkin Piriler, geçtiğimiz yaz aylarında yirmi yıllık dostluğunun bittiği Meral Kaplan’a haciz gönderdi. Meral Kaplan’ın Ortaköy’deki evine haciz geldi. Olayın detayları haberimizde…

Seçkin Piriler “Günlerce evden çıkamadım…”

Seçkin Piriler’den Meral Kaplan’a haciz

Geçtiğimiz yaz aylarında Bodrum’da birlikte tatil yapan yirmi yıllık dostlar Seçkin Piriler ve Meral Kaplan, saç saça baş başa kavga etmişti. Kavganın ardından yirmi yıllık dostluk sona ermişti. Piriler, yirmi yıl dostluk yaptığı Meral Kaplan’ın Ortaköy’deki evine haciz gönderdi. Meral Kaplan’ın aracına da el konuldu. Meral Kaplan’ın Seçkin Piriler’e 25 bin 450 TL borcu olduğu iddia edildi.

Seçkin Piriler kimdir?

Seçkin Piriler’den Meral Kaplan açıklaması

Seçkin Piriler, geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı programda Meral Kaplan ile kavgası hakkında “Meral Kaplan’la yaşanan olayda tek üzüldüğüm şey çocuklarımın önünde olması ve benim evimde olması. Çocuklarıma ve komşularıma rezil oldum. Günlerce evden çıkamadım. İki tane mutlu çocuk yetiştirmek istiyorum. Benim için önemli olan şey bu konuyla gündeme gelip rezil olmam. Meral olayı bilmeyenlere arayıp olayı anlatmış. Ben bu olayı kimseye arayıp anlatmadım. Gizlim saklım hiçbir şeyim yok . Meral pazartesi günü gelsin buraya anlatsın, istediğini söyleyebilir. Sesini duymak istemiyorum. Kendi aramızda yaşanan bir olay. Evet çocuk kavgasıyla başladı. İnsanların sinirli olduğu dönemlerde tahammül seviyesi azalabilir. Kaan’la evlendiğimde iki aylık hamileydim, çocuklarım bizim bir araya gelmemizi istiyor. Ben ilahi adalete inanıyorum.” diye konuşmuştu.

Meral Kaplan kimdir?

Meral Kaplan’dan yanıt gecikmedi

Seçkin Piriler’in açıklamalarının ardından programa telefon bağlantısı ile katılan Meral Kaplan ise “Polemiklerle gündemde olmak istemiyorum, artık yoruldum. Olay balkonda oldu, Seçkin’in anlattığı gibi değil. Aynısını Kaan’a da yaptı. Tekmelerle saldırdı bize. Beni neden bu kadar incitiyor? Onun çok canı yanacak kıyamıyorum. Bunu bir insana düşmanı yapmaz. Yaptığı hoş değil. Kıvılcım hakkında konuşmazdı onda vicdan olsa. Masum gibi bir kenara çekiliyor Seçkin, ona ‘boşanma’ diye ben yalvarmıştım. Kendisiyle görüşmek isteyen benim. Neyi aklamayı çalışıyor. oraya çıkıp kendini öyle bir anlatıyor ki yazıklar olsun. Bana yönelik hep kötü haberler yapılıyor. Hayatımda yemediğim kadar tehdit ve şantaj yiyorum. Ne benimle ne de eski eşimle ilgili konuşmasın artık. Seçkin’i mahkemeye veriyorum.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler