Ana SayfaDünyaScarlet Johansson'dan Çarpıcı Açıklamalar

İlgili Postlar

Scarlet Johansson’dan Çarpıcı Açıklamalar

‘Lucy’, ‘Jojo Rabbit’ ve ‘Ghost in the Shell’ gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson, katıldığı bir podcast programında ekibinin oyunculuk kariyerinin başında kendisini ‘sarışın bomba’ rollerini üstlenmesi için yetiştirdiğini fark ettiğini itiraf etti. Konuyla ilgili “Her zaman arzu nesnesini oynuyordum” diyen Johansson, Marvel Evreni’ndeki ‘Black Widow’ rolüyle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Scarlet Johansson’dan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar;

“Objeleştirildiğimi Hissettim”

2017 yılında boşandığı Romain Dauriac’tan Rose Dorothy isminde bir kızı ve 2020 yılında evlendiği Colin Jost’tan Cosmo isminde bir oğlu olan ünlü yıldız Scarlett Johansson, geçtiğimiz aylarda Dax Shepard’ın podcast’i ‘Armchair Expert’e katılarak; sektördeki insanların onu olduğundan daha ‘yaşlı’ gördüğünü, bu yüzden istediği rolleri alamadığını ve ‘cinselleştirildiğini’ açıklamıştı:

Objeleştirildiğimi hissettim, istediğim roller için teklif alamıyordum. Kendi kendime ‘Sanırım insanlar benim 40 yaşında olduğumu düşünüyor’ dediğimi hatırlıyorum. Kariyerimin başlarında herkes benim daha yaşlı olduğumu ve uzun süredir oyunculuk yaptığımı düşündüğü için cinselleştirildim.

“İnsanlar Çok Daha Dinamik”

DailyMail’de yer alan habere göre 38 yaşındaki aktris, sektördeki işlerin daha iyiye doğru değişiyor gibi göründüğünü de belirterek; “Şimdi 20’li yaşlarında genç oyuncular görüyorum, farklı rolleri üstlenmelerine izin veriliyormuş gibi. Artık farklı bir zamandayız, neyse ki şimdilerde oyuncular kategorileştirilmiyor. İnsanlar çok daha dinamik” şeklinde konuşmuştu.

Scarlet Johansson’dan Çarpıcı Açıklamalar

Gündem olan açıklamalarının ardından geçtiğimiz günlerde iHeartRadio’nun ‘Table for Two’ adlı podcast programına katılan ünlü isim, eski menajerlik ekibinin oyunculuk kariyerinin başında kendisini ‘sarışın bomba’ rollerini üstlenmesi için yetiştirdiğini fark ettiğini açıkladı.

Pagesix’te yer alan habere göre; Johansson, gençlik yıllarında kendi kadınlığını bulmaya başladığını ve cinselliğini keşfetmeye başladığı dönemde bir şeyleri anladığını söyleyen oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Bir bakıma ‘sarışın bomba’ tiplemesinde bir aktris olmak için yetiştiriliyordum. Her zaman ‘diğer kadını’ ve arzu nesnesini oynuyordum ve birden kendimi bu yerde köşeye sıkışmış buldum; sanki oradan çıkamıyordum.

Johansson, dış görünüşüne odaklanan rolleri seçmenin kısa bir ömrü olduğunu çabucak fark ettiğini de belirterek; “Bu durumdaki birinin karşısına oturup ‘Bu işe yarıyor, neden değiştirmek isteyesin ki?’ demek kolay olurdu. Ama bence bu tür roller parlak ama hemen yanıp, tükenecek türden. Sonrasında bunun ötesine geçmek için fazla fırsatınız olmayacak ve ben de sadece çok çabuk tükeniyormuşum gibi hissettim” diye konuştu.

Marvel Evreni’nde canlandırdığı ‘Black Widow’ karakteri ile farklı bir rol yakalayan ve ‘sarışın bomba’ tiplemesinden çıkma şansı bulan Johansson, “İkinci ‘Iron Man’ filminde çalışmak için inanılmaz bir fırsat yakaladım, ki o zamanlar bu rol çok az gelişmiş ve aşırı cinselleştirilmişti” dedi. Güzel oyuncu, sonrasında karakteri değiştirmek için yönetmen Jon Favreau ve Marvel stüdyoları başkanı Kevin Feige ile birlikte çalıştığını da ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler