Ana SayfaÜnlülerSavcılık, Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Savcılık, Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili açıklama yaptı!

Otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz cinayetinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı. Savcılık, olayla ilgili henüz kimsenin gözaltında olmadığını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Dün akşam saatlerinde gerçekleşen Vatan Şaşmaz cinayeti hakkında ortaya atılan bazı iddialara İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklama ile netlik kazandırıldı. Savcılık, olayla ilgili açıklama yaptı.

Savcılık: “Gözaltı yok”

Vatan Şaşmaz’ın eski sevgilisi tarafından bir otel odasında sırtından vurularak öldürülmesinin yankıları hala daha devam ediyor. Ortaya atılan bir iddiaya göre; cinayet sonrasında Filiz Aker’in bir arkadaşı olayla ilgili olarak gözaltına alındı. Ancak, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaparak olayla ilgili kimsenin gözaltına alınmadığını ifade etti.

Cenazeler, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı açıklamada, olayla ilgili soruşturma kapsamında, nöbetçi cumhuriyet savcısının söz konusu otel odasında inceleme yaptığı ifade edildi. Nöbetçi savcının, olayla ilgili incelemelerini bitirmesinin ardından tanık beyanlarına başvurduğu, ancak olayla ilgili herhangi bir gözaltı işlemi yapılmadığı açıklandı. Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in cenazelerinin otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüleceği ifade edildi.

Vatan Şaşmaz cinayeti nasıl gerçekleşti?

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, dün akşam saatlerinde eski sevgilisi Filiz Aker ile görüşmek için İstanbul Beşiktaş’taki bir otele gitti. Filiz Aker’in otel odasına girmesinin ardından üç dakika sonra odaya Vatan Şaşmaz geldi. İkilinin aralarında çıkan tartışmanın ardından Vatan Şaşmaz odadan ayrılmak isteğiyle kapıya doğru ilerlerken Filiz Aker silahını çıkarıp Vatan Şaşmaz’ı hedef aldı ve onu üç el sırtından, bir el de ensesinden olmak üzere vurdu. Ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz olduğu yere yığılıp can verirken, Filiz Aker de alnından kendini vurarak intihar etti.

Filiz Aker kimdir?

Vatan Şaşmaz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler