Ana SayfaÜnlülerMurat Başoğlu skandalına yargı el koydu! Savcılık açıklama yaptı

İlgili Postlar

Murat Başoğlu skandalına yargı el koydu! Savcılık açıklama yaptı

Öz yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu’na savcılık şoku! Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, yaptığı açıklamada yapılan haberlerin ihbar kabul edilerek soruşturma başlatıldığını ifade etti. Detaylar haberimizde…

Murat Başoğlu skandalında sular bir an olsun durulmuyor. Her gün yeni bir detay ile büyüyen olaya savcılık el koydu.

Savcılık, Murat Başoğlu’na soruşturma açtı

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, öz yeğeni ile ilişki yaşadığı görüntüler ile ortaya çıkan Murat Başoğlu’na soruşturma açtığını açıkladı. Bodrum Cumhuriyet başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir teknede görüntülenen ve toplumsal değer yargılarına aykırı olan olaya ilişkin olarak; yazılı ve görsel basında yer bulan haber içerikleri ihbar kabul edilerek, habere konu kişiler hakkında hayasızca hareketler suçu bakımından inceleme yapılmak üzere Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Yurt dışına çıkmaya hazırlanıyor

Geçtiğimiz haftalarda öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun yurt dışına çıkma hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Başoğlu’nun mal varlığını elden çıkarmaya çalıştığı öğrenildi.

Murat Başoğlu’nun eşi boşanmaya hazırlanıyor, yeğeninin eşi boşanma davası açtı

Murat Başoğlu’nun ilişki yaşadığı yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi Selçuk Kabadayı boşanma ve tazminat davaları açarken, Murat Başoğlu’nun eşi Hande Başoğlu da boşanma davası açmaya hazırlanıyor. Hande Başoğlu, kendini Bodrum’daki evine kapattı.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler