Ana SayfaÜnlülerAzra Akın evlendi! İşte Trakya usulü düğünden en özel kareler...

İlgili Postlar

Azra Akın evlendi! İşte Trakya usulü düğünden en özel kareler…

Dünya Güzeli Azra Akın, sevgilisi Atakan Koru ile evlendi. İkinci düğünlerini yapan çift, Trakya usulüne uygun yapılan düğün töreni ile doyasıya eğlendi. Detaylar haberimizde…

2002 Dünya Güzelimiz Azra Akın, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Atakan Koru ile evlendi. Çift, Tekirdağ’da bir kır bahçesinde Trakya usulüne uygun olarak düzenlenen düğün töreni ile evlendi. Düğünde davetlileri, Azra Akın’ın annesi ve babası Ayda ve Nazım Akın ile Atakan Koru’nun annesi ve babası Seniye ve Ahmet Koru çifti karşıladı.

Nikahı Belediye Başkanı bizzat kıydı

Akın ve Koru’nun düğününe ailelerinin aynı sıra dünyaca ünlü modacı Cemil İpekçi başta olmak üzere ünlüler dünyasından da çok sayıda isim katıldı. Mutlu çiftin nikahını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kıydı.

Azra Akın Trakya usulüne uygun düğünle evlendi

Azra Akın, Trakya usulüne uygun olarak organize edilen düğünde mastika da oynadı. Akın’ın dansı çok beğenildi.

Gelinlik Cemil İpekçi imzalı

Gelin Azra Akın, Cemil İpekçi imzasını taşıyan özel bir gelinlik giyerken, damat Atakan Koru lacivert bir takım elbise giymeyi tercih etti.

Azra Akın, gelinliği hakkında açıklama yaparken, Cemil İpekçi’ye övgüler yağdırarak “Cemil benim için çok özel biri. Bizim birbirimize uğur getirdiğimizi düşünüyorum. Bu düğünde beraber olmak beni çok mutlu etti. Aynı zamanda gelinliğimi hazırladı. Bu benim için çok anlamlıydı. İğne oyasıyla işledi. Cemil, bu toprakların kültürü ve zamanın ruhunu çok iyi harmanlayan biri. O yüzden çok mutlu oldum.” dedi.

Azra benim için Azra

Bir Dünya Güzeli ile evlendiği vurgulanan damat Atakan Koru, “Azra dünya güzeli ama aynı zamanda benim için Azra. Çoğu insanın bilmediği çok özel yanlarını biliyorum. Ondan çok değerli, bu da beni çok mutlu ediyor. Balayını bir süre erteledik. İşlerin yoğunluğu.” diye konuştu.

Evlilik teklifi Brezilya’da

Düğün hazırlıkları ve evlilik teklifini anlatan Atakan Koru, “Düğün hazırlıkları her zaman stresli oluyor. Aynı zamanda çok keyifli. Biz de tadına varmaya çalıştık. Evlilik teklifini yurt dışında ettim. Brezilya’da karnavalda özel bir anda oldu.” dedi. Azra Akın, Koru’nun bu sözlerine “Çok ilginç bir durum oldu. Hiç beklemediğim bir anda oldu. Bayağı bir şok geçirdim.” diye devam etti.

Azra Akın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler