Ana SayfaDizilerSavaşçı Sezon Finali Reytinglere Damgasını Vurdu

İlgili Postlar

Savaşçı Sezon Finali Reytinglere Damgasını Vurdu

Ekranların yeni dizilerinden bir tanesi olan Savaşçı özellikle geç yayınlanmaya başlaması nedeniyle erken bir dönemde sezon finali yapmak durumunda kaldı.

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çeken ve yüksek izlenme oranlarına ulaşan Savaşçı, FOX TV’de yayınlanan Savaşçı Sezon finali ile birlikte ekranlara bu sezon veda etti.

Savaşı Sezon Finali Bölümünde Neler Yaşandı?

Savaşçı için yayınlanan sezon finalinde, özellikle sınır ötesi operasyon yapan kılıç timinin bu konuda oldukça zorlu bir görevde olduğu görülürken birbirinden habersiz kalan ve irtibatı koparılan timin büyük bir tehlikeye adım adım yaklaşması izleyenleri oldukça etkiledi.

Timin en önemli isimlerinden bir tanesi olan Yüzbaşı Kağan Bozok, komutasındaki tim üyeleri ile birlikte teröristlerin izini sürmeye başladı. Teröristlerin sınır ötesine geçmesiyle birlikte operasyonlarını sınır ötesine yapmak zorunda kalan tim üyeleri, özellikle teröristler karşısında zorlu ve bir o kadar da riskli bir operasyon sürdürmek zorunda kaldı. Operasyon öncesi ve sonrası detaylı olarak ekranlara getirildi.

Yüzbaşı Kağan ve kılıç timi, özellikleri teröristleri ele geçirmek adına oldukça hırslanırken irtibatın kesilmesi, bir anda büyük bir tehlikenin yaşanmasına neden oldu. FOX TV’de yaşanan bu anlar özellikle Savaşçı dizisini izleyen kişilerin büyük bir heyecan duymasını sağladı. Savaşçı sezon finali ile ilgili yapılan paylaşımlarda, özellikle ikinci tanıtım oldukça yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı. Savaşçı 10. bölüm ikinci tanıtımı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler