Ana SayfaDizilerBu Şehir Arkandan Gelecek Bitti Rauf Anne Unutulmadı

İlgili Postlar

Bu Şehir Arkandan Gelecek Bitti Rauf Anne Unutulmadı

ATV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden itibaren dikkat çekmesine rağmen ilerleyen dönemlerde düşük reyting oranları alarak final yapan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi özellikle dizi karakterleri Rauf Anne ile hala anılıyor.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan final bölümü ile ekranlarda kaldırılan dizide özellikle Rauf anne diziyi izleyenlerin hala aklında yer eden bir isim. Dizideki iyi karakterlerden birisi olarak tanıtılan ve özellikle pek çok kişiye annelik yapması nedeniyle Anne lakabını Rauf Anne, sosyal medyada da sürekli hatırlanıyor. Üstelik Sadece sosyal medyada değil, pek çok blog yazarının da dizi sonrasında en dikkat çektiği olay ve karakterlerinden bir tanesi Rauf Anne oldu.

Osman Alkaş’dan Rauf Anne İle İyi Oyunculuk

Dizide Rauf Anne karakterini canlandıran Osman Alkaş, bu rolü ile çok iyi bir oyuncu olduğunu tüm Türkiye’ye gösterirken, dizi sonrasında da oyuncu için beklentiler daha da arttı. Tiyatrodan gelen ve pek çok ismin yakından takip ettiği kişilerden birisi olan Osman Alkaş, dizi bitmesi nedeniyle artık dizideki karakteriyle karşımıza çıkmayacak fakat başarılı ismin özellikle yeni sezonda farklı diziler ve projeler ile ekranlarda olması bekleniyor.

Özellikle oyuncu hakkında yapılan değerlendirmelerin geneline bakıldığında oyuncunun bu konuda oldukça övgü aldığı net bir şekilde görülürken, dizinin bitmesi de büyük bir hayal kırıklığı olarak değerlendirildi. Defne Kayalar, Seda Akman, Gürkan Uygun ve Burak Tamdoğan gibi çok önemli oyuncular olmasına karşın özellikle başarılı bulunamayan dizinin yayından kaldırılması aynı zamanda dizi sevenlerinde bir hayal kırıklığı yaratmış durumda.

Oyuncular Ne Yapacak?

Dizinin sona ermesi dizi oyuncularının bir sonraki projelere içinde merak uyandırmış durumda. Kerem Bürsin, Gürkan Uygur gibi önemli oyuncuların bir sonraki sezonda hangi dizide yer alacağı önümüzdeki aylarda öğrenilebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler