Ana SayfaDizilerSurvivor 2017 Şampiyonu 22 Haziran’da Belli Olacak !

İlgili Postlar

Survivor 2017 Şampiyonu 22 Haziran’da Belli Olacak !

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2017, 22 Haziran tarihi itibariyle bir sezonu daha geride bırakacak ve Survivor 2017 Şampiyonu belli olacak. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda 22 Haziran Perşembe gününde yayınlanacak büyük final sonrasında yarışmanın ekranlara veda edeceği belirtilirken, finale adım adım yaklaşılan yarışma, sevenlerinin dikkatini oldukça çekmeyi başarmış durumda.

5 Aydır Süren Maraton Sona Erecek

Özellikle 5 aydan beri TV8 ekranlarında yayınlanan ve yüksek izlenme oranlarına ulaşan Survivor’ın bitecek olması pek çok kişinin de bu konuda büyük bir eksiklik yaşamasına neden olacak. Öyle ki özellikle gece yayınlanan program pek çok kişinin gece boyunca izlediği tek program olma özelliğini taşıyor ve bu nedenle programın sona erecek olması, pek çok kişinin bu konuda boşluğa düşmesine neden olacak.

Finale oldukça az kalan yarışma artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan çekimlerle ekranlara geliyor. Özellikle 22 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan final bölümü ile birlikte ekranlara veda edecek olan Survivor, birinci olacak ismi ile de şu anda büyük bir soru işareti oluşturmuş durumda.

3 Yarışmacı Kaldı!

Şu anda yarışma 3 yarışmacıyla devam ediyor. Ogeday, Adem ve Serhat’tan oluşan bu üçlü finale kalabilmek ve büyük ödülü alabilmek adına son güne kadar büyük bir mücadele verecek. Finale kadar özellikle bir ismin daha eleneceği Survivor, bu nedenle dikkat çekmeye devam edecek. Elemeler ile birlikte Survivor 2017 Şampiyonu belli olacak.

Survivor 2017 Şampiyonu Kim Olacak?

22 Haziran günü ekranlara getirilecek olan Survivor yeni bölümü ile birlikte ise özellikle yarışmanın birincisi ilan edilecek. Böylece Survivor büyük bir görsel şölen ile ekranlara veda edecek. Şu anda Adem, Serhat Akın ve Ogeday arasında devam eden yarışmada 3 isim de oldukça güçlü ve yarışmanın favorileri arasında. Bu bakımdan kimin birinci olacağı, oldukça ilgi uyandırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler