Ana SayfaDizilerSavaşçı dizisinden bir şehit haberi daha mı?

İlgili Postlar

Savaşçı dizisinden bir şehit haberi daha mı?

Savaşçı dizisinin 13 Mayıs Pazar akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümü, izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Dizi filmin, 44. Bölüm 2. Fragmanı izleyicileri çok etkiledi. Acaba, yeni bölümde bir şehit haberi daha mı var? Merak ediliyor…

Savaşçı yıktığı efsaneyi nasıl toparlayacak?

FOX TV’nin pazar akşamlarına damgasını vuran fenomen dizisi Savaşçı, bu akşam izleyicilerle buluşacak. Başrollerini Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli’nin paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanı, son sahnesiyle yine yürekleri burkuyor.

Savaşçı ve Avlu’nun Yapım Şirketinin Yeni Dizisi Oğlum’dan Son Gelişmeler

Peki, Yeni bölümde neler olacak?

Askerlik mesleğine son verilen Kopuz Albay ile hakkında soruşturma başlatılan Kutalmış Paşa, zor zamanlar geçirmektedir. Albay Kopuz ve General Kutalmış için Yüzbaşı Kağan ve Yüzbaşı Haydar derhal harekete geçerek Seyfi’nin de içinde olduğu bir operasyon planlarlar. Bir yandan, bu operasyon adım adım ilerlerken, diğer yandan teröristlerin eğitim kampında, Çeto ve Roza’nın, Amerikalı bir özel güvenlik mensubuyla bir araya geldikleri görülür.

Albay Kopuz’un ve General Kutalmış’ın mesleğe geri dönmeleri için tüm önlemleri alan Kılıç Timi; yaptığı görüşmede yeni bir fırsat yakalar. Fakat, Çeto bir ayrıntı yakaladığı için işler biraz sarpa saracaktır.

Gerilimli dakikaların gittikçe yükseldiği son bölümde; Seyfi’nin açığa çıkma riski tüm dengeleri değiştirirken, Yüzbaşı Kağan ise yaptığı plandan asla vazgeçmeyecektir.

Savaşçı 44. bölüm 1. fragmanı

Savaşçı dizisinin takipçilerinin, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, dizi filmin 44. bölüm 2. fragmanında, “Bayram”ın akıbeti merak edildi. Fragmanda, Bayram’ın evine Türk bayağının asıldığı görülüyor. Bunu gören Bayram’ın eşi Hatice ise birden ağlamaya başlıyor. Bu görüntüler hakkında, bir şehit haberi daha alacaklarından endişe duyan izleyiciler; “Hatice niye ağlıyor, Bayram’a bir şey mi olacak yoksa?” şeklinde ve yorumlarda bulundu. Bayram’ın şehit olduğunu düşünen izleyiciler ise bir hayli üzgün paylaşımlar yaptı. Bakalım, Bayram’ın durumu ne olacak? Bu akşam izleyip göreceğiz…

İşte, 2. fragman

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler