Ana SayfaÜnlülerSarp Bozkurt "Bana Gerizekalı Dediklerinde Mutlu Oluyorum"

İlgili Postlar

Sarp Bozkurt “Bana Gerizekalı Dediklerinde Mutlu Oluyorum”

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı Erdem karakteri ile ekranlarda izlediğimiz genç komedyen Sarp Bozkurt bu hafta Hakan Bilgin’le Mekanın Sahibine Geldik programına konuk oldu. Bozkurt “Bana gerizekalı dediklerinde mutlu oluyorum” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Sarp Bozkurt Kimdir?

“Gerçekten gerizekalı mısın?” Diye Sordular

Türkiye’nin genç komedyenlerinden Sarp Bozkurt Youtube’da yayınlanan Hakan Bilgin’le Mekanın Sahibine Geldik programına konuk oldu. Programda eğlenceli dakikalar yaşandı.

Hareket Sekiz, Bol Şans gibi filmlerde yer almasının yanı sıra 10 yıl boyunca Tolga Çevik ile TOLGSHOW yapan  Bozkurt “Bana gerizekalı dediklerinde mutlu oluyorum” dedi. Tolga Çevik ile doğaçlama gerçekleştirdikleri gösterilerde saf karakterini canlandıran Bozkurt hayranlarının kendisine “Gerçekten gerizekalı mısın?” diye sorduğunu anlatarak bu rolü üstlenip, inandırıcı olmanın keyifli yanlarından da bahsetti.

Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu ve karakterleri

Hakan Bilgin’le Mekanın Sahibine Geldik programının Sırt Sırta sorular bölümünde sevilen komedyen en utandığı anları anlattı ve Hakan Bilgin’in yüzyüze soramadığı soruları yanıtladı. Bozkurt vücudunun sevmediği bölümlerini ise kahkahalarla anlattı.

Hakan Bilgin’in sunduğu Mekanın Sahibine Geldik programı her Salı ve her Cuma günü saat 16:00’da yeni bölümleriyle Youtube’da.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler