Ana SayfaÜnlülerKubat "Hiç Dışarı Çıkmıyorum"

İlgili Postlar

Kubat “Hiç Dışarı Çıkmıyorum”

Kubat bu hafta İpek Açar TRT Müzik ekranlarında yayınlanan “İpek Açar’la İpek Yolu Programı’na konuk oldu. Her Cuma akşamı TRT Müzik ekranlarında yayınlanan programın kaydında Kubat ve İpek Acar birbirinden güzel şarkılarla muhteşem düetler gerçekleştirecekler. Program pandemi kuralları nedeniyle seyircisiz ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştiriliyor.

Kubat kimdir?

Kubat “Hiç Dışarı Çıkmıyorum”

Sevilen şarkıcı pandemi nedeniyle ailesi ile birlikte dışarı çıkmadıklarını söyleyerek  “Dışarı çıkmıyoruz böylece kendimizi korumaya çalışıyoruz.  Evde kendimi resme verdim, resim yapıyorum. 5-6 aydır tuvalin karşısındayım” dedi.

2014 yılında Eylem Eraydın ile hayatını birleştiren ve 4 yaşında Azya adında bir kızı bulunan Kubat kızının pandemi döneminde kendisine çok şey öğrettiğini söyledi ve şu sözlerle devam etti “Karantinada kızım ve eşimle birlikte birbirimize kenetlendik. Kızım bana çok şey öğretiyor, o büyürken ben de hayatı adeta yeniden öğreniyorum” dedi.

İpek Açar’dan TRT Müzik’te Yeni Program

kubat

Yediğimi Paylaşma Taraftarı Değilim

İpek Açar ve Kubat, şu sıralar hayatımızın merkezinde olan sosyal medyayı konuştular. Kubat: “Şunu yiyorum bunu yedim diye, bunları paylaşma taraftarı değilim.  Hayata söyleyeceğimiz bir cümlemiz varsa paylaşıyoruz, mesela gereksiz paylaşımlar yapmıyorum. İnsanlar işlerini öncelikle paylaşsalar daha iyi olur. Her konuda herkesin fikri var” derken, İpek Açar “Yeni sosyal medya yasasıyla insanların birbirlerine kotu cümleler söylemesi ortadan kalkacak” dedi.

Ünlü Türkücü Kubat baba oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler