Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Yalın Hesabı Çok Buldu

İlgili Postlar

Şarkıcı Yalın Hesabı Çok Buldu

Son dönemlerde gündemde yer almayan Yalın, arkadaşları ile bir restorana gitti. Oldukça ünlü restorandı tercih eden grup, gelen hesap sonrasında biraz bozuldu.

Üç arkadaşıyla birlikte lüks bir restoranda yemek yemeyi tercih eden Yalın, yemek sonrasında gelen hesaptan dolayı mutlu olamadı. Hesabı gördükten sonra kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan şarkıcı, garsonla da hesap konusunda konuştu.

Hesap Fazla Geldi Arkadaşlarıyla Ödedi!

Hesabın çok olmasının üzerine garsonla uzun süre konuşan ve bu konuda bilgi almaya çalışan şarkıcı, tüm çabalarına rağmen sonuca ulaşamadı ve hesap ödendi.

Hesabı Ortak Ödediler

Olaya tanık olan kişiler, garson ile yaşanan tartışmanın dikkat çektiği belirtilirken, hesabın düşmemesi üzerine hesabı 3 arkadaş birden ödedi. Arkadaşlarıyla birlikte ortaklaşa bir şekilde hesabı ödeyen sanatçı, böylece sorunun büyümesine izin vermedi.

Geçen Yıl Albüm Çıkarmıştı

Geçen yıl albüm çıkaran fakat geçtiğimiz yıllardaki gibi yüksek satış rakamlarına ulaşamayan ve piyasada çok ilgi görmeyen sanatçı şu aralar sakin bir yaşam sürüyor. Yalın’ın bundan sonraki süreç içerisindeki müzik kariyerini nasıl sürdüreceği tam olarak bilinmediği gibi Yalın bu konularda çok açıklama yapmayı uygun görmüyor.

2016 yılında sanatçının piyasaya çıkardığı albüm ‘Bayıla Bayıla’ ismindeydi. Piyasalara yeni albümüyle geri geri dönen sanatçı, piyasadan istediği sonucu alamadığı gibi ekonomik anlamda da beklentilerini karşılayamadı. O dönemlerde gündeme gelen iddialarda Yalın’ın ekonomik anlamda da zorlu bir süreçten geçtiği konuşulmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler