Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'dan Recep İvedik Göndermesi!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Recep İvedik Göndermesi!

Son haftalarda Türkiye’nin gündeminde en çok konuşulan konulardan birisi Recep İvedik 5 oldu. Bu filmin bu kadar yüksek izlenme oranları alması ve filmin izlenmesi adına sinemalarda sıraların dahi oluşması bazı kesimler tarafından da tepki çekti.

Filmin herhangi bir değeri olmadığı ve sadece gişeye yönelik hazırlanan bir film olduğu özellikle tartışmaların odak noktası oldu. Yeni filmi için hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz da bu tartışmaları es geçmedi ve üstü kapalı da olsa Recep İvedik serisine gönderme yaptı.

Cem Yılmaz Twitter’dan Açıkladı!

Cem Yılmaz konuyla ilgili değerlendirmesini Twitter hesabı üzerinden yaparken, önceki filmlerinin hala izlendiğini ve 2030 yılında neyin izleneceğini de belli olduğunu belirtti. G.O.R.A ve A.R.O.G gibi önemli yapımlara imza atan Yılmaz, yeni filmlerini 2030 yıllarında izleneceğini söyledi.

Recep İvedik’e Gönderme Denildi

Cem Yılmaz’ın tartışmaların yoğun olduğu bir dönemde böylesine bir mesaj atması, direk akıllara Şahan Gökbakar’ı getirdi ve sosyal medyada da mesaj bu şekilde yorumlandı. Cem Yılmaz, yanlış anlaşıldığı şeklinde herhangi bir mesaj atmazken, durumu yorumsuz bir şekilde değerlendirdi. Mesajda gönderme olduğu açık bir şekilde görülürken, bu göndermenin Recep İvedik için yapıldığı herkes tarafından düşünüldü. Şu ana kadar iki komedyenden de bu konuşulanlara herhangi bir yanıt gelmezken, benzer bir açıklamanın Şahan Gökbakar tarafından da yapılması bekleniyor.

Cem Yılmaz’ın gönderme dolu o Tweet’i ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler