Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Hatice'nin sevgilisi sanılan Mustafa Yabaş'ın aslında kim olduğu ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Şarkıcı Hatice’nin sevgilisi sanılan Mustafa Yabaş’ın aslında kim olduğu ortaya çıktı!

Şarkıcı Hatice’nin sevgilisi sanılan Mustafa Yabaş’ın aslında kim olduğu ortaya çıktı! Ünlü şarkıcı Hatice’nin birlikte görüntülendiği Mustafa Yabaş’ın gerçekte kim olduğu öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Şarkıcı Hatice, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi!

Hatice Mustafa Yabaş aşk mı yaşıyor?

Müzik dünyasının iddialı seslerinden Hatice, geçtiğimiz günlerde Mustafa Yabaş ile birlikte görüntülenmişti. Şarkıcı Hatice, “Adı Aşk” isimli sinema filminde başrolü Faslı ünlü oyuncu Mariam Hussein ile paylaşmasının ardından Arap ülkelerinde ismi sık sık anılan ünlü bir oyuncu haline gelen Mustafa Yabaş ile birlikte görüntülenmişti. Hatice ve Mustafa Yabaş, Vadistanbul Alışveriş Merkezine girerken görüntülenmişlerdi. Basın mensuplarına poz veren ikili, soruları yanıtsız bırakarak alışveriş merkezine girmiş ve bir restoranda birlikte yemek yemişti.

Hatice kimdir?

Sevgili sanıldılar

Ünlü şarkıcı Hatice’nin, Mustafa Yabaş ile birlikte görüntülerinin gündeme gelmesi ile birlikte aşk söylentileri çıkmıştı. Aslında durumun hiç de öyle olmadığı çok geçmeden anlaşıldı.

Aşk değil iş

Hatice ve Mustafa Yabaş’ın bir araya gelmesinin nedeni aşk değil, işmiş. Hatice’nin, yeni klibinde rol almasını istediği Mustafa Yabaş ile iş toplantısı için buluştuğu öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Hatice, müzik kariyeri boyunca başarılı bir grafikte ilerlemiş, sık sık başarıları ile adından söz ettirmişti. Son zamanlarda sesi ile olduğu kadar güzelliği ile de dikkat çeken Hatice, fit vücudu ve bakımlı halleri ile isminden söz ettiriyor, göz dolduruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler