Ana SayfaÜnlülerVatanım Sensin biter bitmez ilk işi bıyıkları oldu

İlgili Postlar

Vatanım Sensin biter bitmez ilk işi bıyıkları oldu

Vatanım Sensin biter bitmez ilk işi bıyıkları oldu. Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum, dizinin final yapmasının ardından ilk iş bıyıklarını kesti. Boran Kuzum, bıyıksız halinden memnun mu? Detaylar haberimizde…

Boran Kuzum’dan Ünüformalı poz!

Boran Kuzum bıyıklarını kesti

Kanal D ekranlarında yayınlanan bir tarih dizisi olan Vatanım Sensin’de Leon karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Boran Kuzum, dizinin final yapmasının ardından yeni hayatına adapte olmaya çalışıyor. Boran Kuzum, dizinin final yapması ile ilk iş olarak bıyıklarını kesmiş.

Boran Kuzum kimdir?

Boran Kuzum’dan bıyıksız imaj

Yakışıklı oyuncu Boran Kuzum, geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine yansıdı. Alışveriş merkezinde turlayan Kuzum’un yeni imajı dikkat çekti. Bıyıklarını kestiği görülen Boran Kuzum, “Hemen bıyıkları kestim. O kadar alışmışım ki, ilk başlarda garipsedim.” dedi.

İşte Boran Kuzum’un bıyıksız hali

Boran Kuzum’un yeni projesi ne olacak?

Boran Kuzum, yeni sezonda yeniden ekranda yer almak için gelen projeleri değerlendirdiğini ifade etti.

Boran Kuzum’dan duygusal veda

Vatanım Sensin dizisi, geçtiğimiz aylarda final yaparak yayın hayatına son vermişti. Dizide Teğmen Leon karakterine hayat veren ünlü oyuncu Boran Kuzum, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak diziye veda eti. Ünlü oyuncu, paylaşımında “Leonidas Papadopoulos.Hayatım boyunca unutamayacağım bu iki sene için, hayatıma kattıkların ve vesile oldukların için önce sana, sonra seni yaratan yazarlarımıza, sana beraber ruh verdiğimiz yönetmenlerimize ve hep birlikte bu işe kalbimizi koyduğumuz tüm oyuncu arkadaşlarıma, büyüklerime ve muhteşem ekibimize çok teşekkür ediyorum. Ne güzel insanlar biriktirdim, minnettarım. Siz, ilk günden beri hikayemizi paylaştığımız seyircilerimiz; sevginiz, desteğiniz bize güç verdi hep. Siz de hep sevgiyle kalın. Giderken yanımda bu üniformayı götürüyorum; bakıp güzel günleri hatırlamak için…” ifadelerine yer vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler