Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Hatice "Hamileysem Yıldırım Nikahı ile Evlenirim"

İlgili Postlar

Şarkıcı Hatice “Hamileysem Yıldırım Nikahı ile Evlenirim”

Şarkıcı Hatice katıldığı bir programda “Anne olmayı çok istiyorum. Hamileysem yıldırım nikahı ile evlenirim. Ali’den öncesini hiç saymıyorum…” sözü ile dikkatleri üzerine çekti. Detaylar haberimizin devamında…

Hatice kimdir?

Ali’den Öncesini Saymıyorum

Hatice, geçen hafta katıldığı yayında hamile olabileceğinin sinyallerini vererek, ‘Eğer hamileysem yıldırım nikahı ile evlenirim’ dedi. Beyaz tv ekranlarında Simge Tertemiz ve Mehmet Yıldırım’ın sunduğu yapımcılığını Esin Yum’un yaptığı ‘Hayatın Rengi’ programının ilk yayın konuğu şarkıcı Hatice oldu.

Programda samimi açıklamalarda bulunan Hatice, nişanlısı Ali Kemal Sarı ile barışma hikayesini, nişanlısıyla ayrıldığı dönemde yazdığı şarkıyı ve barışmalarını Hayatın Rengi programında anlattı. Sunucu Simge Tertemiz’in anne olmak istiyor musun? sorusuna Hatice, ‘Evet anne olmayı çok istiyorum. Hayatımda verdiğim en doğru karar Ali Kemal’le beraber olmak ondan öncesini hiç saymıyorum. Ali Kemal benim hayattaki en büyük şansım. Çocuğun olacaksa ondan olsun’ dedi. Hatice, hamile olabileceğinin sinyallerini vererek, ‘Bu aralar hiç başım dönmezken başım dönüyor, karnımda bir şişkinlik hali var ama henüz ne olduğunu anlamadım. Eğer hamileysem hemen yıldırım nikahıyla evlenirim. Ali Kemal’i ailem de çok seviyor onun ailesi de beni seviyor. Umarım bize bir bebek ve yuva nasip olur’ diye konuştu.

Hatice’den Bomba Maske Açıklaması..

Ivana Sert’i Eleştirmişti

Ivana Sert, geçtiğimiz günlerde velayeti kendisinde olan oğlu Ateş’e verdiği nafakayı artırması için 2004–2013 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Yurdal Sert’e dava açtı. Sert, “Eski eşimin maddi durumu Türkiye şartlarının çok üstünde olmasına rağmen, çocuğa ödediği nafaka yetersizdir” diyerek oğlunun 5 bin lira olan nafakasının 15 bin liraya çıkarılmasını istemişti.

Ivana Sert, eski eşi Yurdal Sert’in “İşlerim yolunda gitmiyor” şeklindeki savunmasına, “Hepimizin işleri kötü gidiyor ama çocuğumuz var ve ona bakmak zorundayız, bu kadar yani” karşılığını vermişti.

Nafaka Alamayacağını Düşündüğün Adama Çocuk Yapmayacaksın

Ünlü isim, “Ben nafakayı az bulmuyorum ama çocuğun okul masraflarını karşılamadığı için yapacak bir şey yok. Bu konu hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Sonuçta bu senin evladın, çocuk senin!” açıklamasını yapmıştı.

Şarkıcı Hatice ise sosyal medya hesabında Sert’i eleştirdi. Hatice’nin, “Bu, ticaret evliliği yapıp, sonra haraca bağlamak, başka bir şey değil. Nafaka alamayacağını düşündüğün adama çocuk yapmayacaksın o zaman.” demesi tartışma konusu olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler