Ana SayfaÜnlülerGüner Ümit "Ben Tecavüzcü Değilim"

İlgili Postlar

Güner Ümit “Ben Tecavüzcü Değilim”

Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, Magazin Noteri’ne katılarak kendisini Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti. Detaylar haberimizin devamında…

Güner Ümit Kimdir?

Zerrin Özer Açıklama Yaptı

Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Zerrin Özer, yıllar önce kendisine tecavüz eden müzik yapımcısının Ümit Güner olduğunu açıklamıştı. Bu programdan sonra sosyal medya, görsel ve yazılı basında seslendirme sanatçısı olan Güner Ümit’in ismi ve fotoğrafları yer alarak gündem oldu.

Günlerdir bu çirkin karışıklıktan muzdarip olan Güner Ümit, magazin duayeni Ali Eyüboğlu ve Seher Kılıç’ın Youtube’da yaptığı Magazin Noteri programına konuk oldu. Hakkında çıkan yalan haberlere isyan eden Güner Ümit, olayın perde arkasını anlattı.

Program sırasında birkaç kez Zerrin Özer’i telefonla arayan ancak ulaşamayan Ali Eyüboğlu, sanatçıya programdan seslenerek bu karışıklık nedeniyle açıklama yapmasını istedi. Zerrin Özer, Magazin Noteri yayınından birkaç saat sonra sosyal medya hesabından açıklama yaparak “Konunun Güner Ümit’le bir alakası yoktur” dedi.

En Son 2006 Yılında Televizyona Çıktım

Bu olaydan dolayı bir haftadır ailece perişan olduklarını ve uyku uyuyamadığını belirten Güner Ümit, “Bir haftadır ailece çok sıkıntılar çekiyoruz bu olaylardan dolayı. Uyuyamıyorum artık. Robert De Niro’nun bir sözü var. ‘Bu kötü dünyanın bir de cehennemi var.’ diye on gündür bunu yaşıyorum.”
dedi.

“Ben en son televizyonlara 2006’da çıktım. O günden beri de kendi halimde yaşıyorum, inzivaya çekildim. Benim sosyal medya hesaplarım da olmadığı için olayı arkadaşlarım haber verdiler. Dediler ki ‘Ümit Güner diye biri bu haltı yemiş ancak basın bunu Güner Ümit diye çevirmiş.’ Benim bu olayla bir alakam yok. Sen (Ali Eyüboğlu) bu olayın geçmişini benden daha iyi biliyorsun. Eskiden de Orhan Gencebay diye çevirmişlerdi. Şimdi de ihale bana kaldı. Pantolonu uyduramadılar, gömleği bana verdiler!”

Zerrin’den Açıklama Beklerdim

“Mahkeme süreci başladı. Youtube’da bazı kanallar benim resimlerimi kullanarak bu olayı haberleştirmişler. Bu insanlar bilinçsiz mi yoksa kasıtlı mı yapıyorlar bilemiyorum. Ama ne kadar dava varsa açılacak.”

“En çok Zerrin’den bir açıklama bekledim. Yahu Zerrin! Sen benim kaç yıllık arkadaşımsın, kardeşimsin! Olayın üzerinden 10 gün geçmiş Zerrin’den ses yok! Bir basın açıklaması yapmasını beklerdim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler