Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Aynur Aydın'dan Samimi İtiraf: "Pavyon..

İlgili Postlar

Şarkıcı Aynur Aydın’dan Samimi İtiraf: “Pavyon..

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın’ın, Katarsis programına yaptığı hayatıyla ilgili samimi açıklamaları Magazin Haberleri’ne bomba gibi düştü. Aynur Aydın çarpıcı açıklamaları ve tüm detaylar Haberimizde..

Aynur Aydın Cephesinden İlk Açıklama Geldi

Ünlü Şarkıcı Aynur Aydın’dan Samimi İtiraflar Geldi..

Geçtiğimiz dönemlerde sosyal medya hesaplarının hacklenmesi gündeme damgasını vuran şarkıcı Aynur Aydın şimdilerde Katarsis isimli programda yaptığı çarpıcı açıklamaları ile Magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Güzel şarkıcının ailesinin, müzik kariyerine başladığı ilk zamanlar kendisinin yanında olmadıklarını anlatarak “Beni korumak istedikleri için yardımcı olmadılar.” ifadeleriyle anlattı ve çarpıcı açıklamalarına devam etti.

Aynur Aydın kimdir?

Ä°lgili resim

Aynur Aydın: “Çocuğumun Şarkıcı Olmasını İstemem..”

…Benim de çocuğum olsa, şarkıcı olmasını istemezdim, haklılar… Türkiye’ye ilk geldiğimde babama, ‘Pavyona düşmedim, abartmanın anlamı yok’ demiştim” dedi.

Sunucu Gökhan Çınar’ın hazırlayıp sunduğu Katarsis programında konuşan Şarkıcı Aynur Aydın çarpıcı açıklamalarına devam etti; “Yetersizlik duygusu belki de beni çok huzursuz etti. Bu duygu beni zorladı. Benim geldiğim aile çok fazla prenses gibi büyüten bir aile değildi. Prenses gibi büyümedim.”

…Çok üzüldüğümde bazen ağlamıyorum, hiç konuşmuyorum, içime kapanıyorum. Bazen de tamamen bununla yüzleşmek istemiyorsam çok gülerim, kahkahalarım daha sesli olur.”

Aynur Aydın: “Çocukken Saatlerce Şarkı Söylerdim”

..Küçükken babam eve gelene kadar saatlerce şarkı söylerdim çünkü babam benim şarkı söylememi sevmezdi. Müzik her zaman ön plandaydı benim için. Hep hayalimdi şarkıcı olmak. Babamın gözüne girmek istiyordum. Babam çok duygularını gösterebilen bir insan değildi. Belki de onu gururlandırmak, beni görmesini sağlamaktı

…Türkiye’ye yerleştikten sonra, birtakım şeyleri yalnız başıma üstlenebildikten sonra “Ben büyüdüm” diyebildim.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler