Ana SayfaÜnlülerSanatçı Hümeyra'nın En Acı Günü!..Oğlu Sadık Bigat Neden Öldü..

İlgili Postlar

Sanatçı Hümeyra’nın En Acı Günü!..Oğlu Sadık Bigat Neden Öldü..

Usta oyuncu ve şarkıcı Hümeyra, oğlunun acısıyla sarsıldı. Yaklaşık 2 gündür bir haber alamadığı oğlu Sadık Bigat’ın evine giren ünlü sanatçı Hümeyra, 47 yaşlarındaki oğlu Sadık Bigat’ın cansız haline ulaştı. Acı olayın Detayları Haberimizde..

Hümeyra Akbay da Paramparça için dava açtı!

Sanatçı Hümeyra’nın En Acı Günü!..Oğlu Sadık Bigat Neden Öldü..

Sanatçı Hümeyra’nın 47 yaşlarındaki evladı Sadık Bigat yaşamını yitirdi. 2 gündür oğlu olan Sadık Bigat’a ulaşamadığı için Nişantaşı’ndaki yaşadığı dairesine gidip kapısını açtıran ünlü oyuncu Hümeyra’nın, oğlunun cansız bedeniyle karşı karşıya kaldığı belirtildi. Sadık Bigat için bugün cenaze töreni düzenlenecek.

Hümeyra Akbay kimdir?

“Allah Sabır Versin”

Ölüm haberinii sosyal medya sayfasından duyurusunu yapan  magazin muhabiri Burhan Akdağ, paylaşımında “Allah Sabır versin. Hümeyra 47 yaşındaki oğlu Saduık Bigat’ı kaybetti. Oyuncu Hümeyra’nın, iki gündür 47 yaşındaki oğlu Sadık Bigat’tan haber alamadığı için evine gidip kapısını açtırdığı, sanatçının, oğlunun cansız bedeniyle karşılaştığı öğrenildi.” ifadelerine yer verdi..

Sadık Bigat Neden Öldü?

Olay yerine gelen sağlık birimlerince yapılan ilk müdehalelerde eşi şehir dışında olan oğul Sadık Bigat’ın kalp krizi geçirmesi sonucunda vefat ettiği tespit edildi. Sanatçı Hümeyra’nın Mithat Bigat ile yaptığı evliliğinden olan Sadık Bigat’ın bugün cenazesinin düzenleneceği belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler