Ana SayfaDizilerŞahin Tepesi’nde Verda’nın Dansı İzleyenleri Büyüleyecek!

İlgili Postlar

Şahin Tepesi’nde Verda’nın Dansı İzleyenleri Büyüleyecek!

Atv ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisi bu akşam 3. bölümüyle ekrana gelecek.Başrollerinde Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünden 3. tanıtım da yayınlandı.

Dizide Aybüke Pusat’ın oynadığı Verda, dans salonunda kendi kendine çalışırken, Efe gelip onu kapıdan izlemeye başlıyor.Pusat’ın performansıyla romantik rüzgarların uçuşacağı dans sahnesinde Boran Kuzum’un oynadığı Efe de Verda’yı büyük bir hayranlıkla izleyecek.

Fragmanı buradan izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=3s_7qGZjqc8

Şahin Tepesi Oyuncu Kadrosu

“Kendi bencilliğin yüzünden beni harcıyorsun!”

Mete’nin tehdidiyle O’nun gerçek yüzünü gören Deniz, yeni bir yükün altına girmiştir. Cem yüzünden büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Melek’e Nilüfer’den gelecek destek onu tekrar motive eder. Tuna’nın, bu desteğin asıl kaynağını öğrenmesiyle yaptığı hamle, Melek’in yine zor anlar yaşamasına neden olur. Melek’in babasının eski kitapları arasında bulduğu bilgi, yeni bir umut kapısı açacaktır.

Ezgi’nin intihar teşebbüsünden sonra Efe kendini suçlu hissetmektedir ama Tuna’nın öne süreceği koz, Ezgi’yi Efe’den uzaklaştırır. Bu konuda rahatlayan Tuna, diğer taraftan birbirlerine yakınlaşmaya başlayan Efe ve Verda’dan henüz haberdar değildir. Annesine kendisini affettirmeye çalışan Cem, Ayça’dan gelecek haberle yeniden dağılır. Cem’in yardımına sırdaşı Deniz yetişir. Mete’nin baskılarıyla darmadağın olan Deniz ise ona yardım edebilecek kişinin Cem olduğunu düşünür. Deniz ve Cem’in Mete’ye oynayacağı oyun daha büyük bir tehlikenin habercisi olacaktır.

Şahin Tepesi son bölümde neler yaşandı?

Melek’in, yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı baba evine dönmeye karar vermesi Tuna ile arasındaki güç savaşının başlangıcı olur. Tuna hem kocası Demir’in eski aşkının yakınlarında olmasından hem de Melek’in, babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Verda ve Cem de annelerinin bu kararına karşı çıksalar da sonunda uymak zorunda kalırlar. Efe’nin ihaneti Ezgi’nin çılgınca bir karar almasına neden olurken, Verda ile karşılaşması ileride yangına dönüşecek aşkın ilk ateşini yakar. Tuna, Melek’i geri göndermek için elinden geleni ardına koymayacaktır. Borç batağındaki Melek’i maddi yönden köşeye sıkıştırmak için ilk hamlesini yaptığında, Cem’in büyük hatası O’na büyük bir fırsat daha verir. Sakladığı sırrın yükünü taşımaktan yorulan Deniz, annesinin baskısına dayanmakta zorlanırken, büyük bir sürprizle karşı karşıya kalır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler