Ana SayfaDizilerŞahin Tepesi Final Yaptı!

İlgili Postlar

Şahin Tepesi Final Yaptı!

Bu sezon onlarca dizinin yayın hayatı çok kısa sürdü. O dizilerden biri de dün akşam sessiz sedasız veda etti. Atv’nin sevilen dizisi Şahin Tepesi dün akşam final yaptı. Başrollerinde Zerrin Tekindor, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un rol aldığı dizinin final sebebiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmazken reyting savaşına yenik düştüğü iddia ediliyor..

Şahin Tepesi, 6 haftalık ekran macerasının ardından 28 Aralık Cuma akşamı son kez izleyicisiyle buluştu. İki kadının hak ve güç savaşını ekrana getiren dizide, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum baş rollerde yer alıyordu.

Şahin Tepesi Oyuncu Kadrosu

Şahin Tepesi neden final yaptı?

Yapımcı kuruluş dizinin neden erken final yaptığına dair herhangi bir bilgi vermedi.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı Ay Yapım imzalı Şahin Tepesi’nin hayranları final kararına çok üzüldü. Dizi izleyicileri Twitter’da hashtag çalışması başlatarak “Şahin Tepesi kanal değiştirsin” etiketiyle binlerce tweet attı. İzleyicinin çabaları yetersiz kaldı. Şahin Tepesi, dün akşam ekrana veda etti.

Şahin Tepesi Dizisinin Final Yapmasına Sosyal Medyadan Büyük Tepki Var!

Şahin Tepesi final bölümünde neler yaşandı?

Deniz’in Mete ile evlilik kararı ev halkını şok ediyor. Demir kızının bu kararını anlamakta zorlanıyor. Ceylan da onlara tepki gösteriyor. Tuna herkesi şaşırtan bir tavırla evlilik durumunu bildiğini söylüyor. Melek, Cem’i toparlayıp oradan gidiyor. Melek oğlunda bir tuhaflık olduğunu anlıyor. Cem afallıyor.

Demir Bey’lerden sonra Mete’nin babası Şerif de Mete ile Deniz’i el ele görüyor. Demir, Şerif’e bu evlilik hakkında bilgisi olup olmadığını soruyor. Demir bu işlerin apar topar olamayacağını söylüyor. Mete annesinin bunu görmeyi çok istediğini söylüyor. Demir olayı kendi içlerinde değerlendirmek istiyor. Ceylan, Deniz’in Mete’den rahatsız olduğunu anlıyor.

Deniz babasına durumu izah etmeye çalışıyor. Tuna engel olmak için çok uğraştığını söylüyor. Demir’in ‘bu kızda ne haller var’ sorusunun sebebinin bu olduğunu söylüyor. Tuna, amcası ile de bu nedenle kavga ettiğini söylüyor. Demir, sevgisinden emin olup olmadığını sorguluyor. Deniz, ‘hemen evlenmek istiyoruz’ diyerek konuyu kestirip atıyor. Demir aslında itiraz etmiyor sadece zaman vermesini istiyor. Tuna da birden çıkışarak ‘beni de dinlemedi’diyor. Ceylan Tuna’daki tuhaflığın farkında. Demir gidince ‘Ne çeviriyorsunuz siz’ diye soruyor. Ceylan ablasının böyle bir şeye izin vermeyeceğinin farkında.

Deniz annesi ile baş başa konuşuyor. Tehdit edildiğini ve Mete’nin elinde kozlar olduğunu söylüyor. Mete, polisten önce Melek’e gideceğini söylemiş. Deniz bu nedenle boyun eğdiğini anlatıyor. Tuna kapıyı açıyor ve Ceylan’la karşılaşıyor. Tuna, Ceylan’ı kapı dinlemekte suçluyor. Ceylan gerçekleri öğrenmek istiyor. Tuna onu göndermeye çalışıyor. Ceylan ona inanmadığını söylüyor.

Gerçekler gün yüzüne çıktı!

Zafer ile Mete zenginlik hayaller kurarken Cem, Mete ile kavga ediyor. Tam birbirlerine girdikleri anda Deniz gelip Mete’yi sevdiğini söylüyor. Cem ‘yalan söylüyorsun’ diyor. Deniz, Mete’yi kıskandırmak için onunla ilgilendiğini anlatıyor. Deniz’in sözleri Cem’in kalbine ok gibi saplanıyor. Mete de Cem’e bir daha karısı olacak kadının yanında olmaması için onu uyarıyor.Efe kendini Verda’ya tamamen kaptırıyor. Onun atkısıyla koca bir gün geçiriyor. Verda da ona karşı boş değil. Gülerek mesajlaşıyor. Bir yandan da annesinin yakın markajından kaçmaya çalışıyor. Şirkette düzenlenen yeni yıl partisi de bu aşkı taçlandırıyor. Efe Verda’yı burada öpüyor.Cem, Deniz’in evlilik kararını kabullenmekte zorlanırken Tuna ile Mete’nin konuşmasına tanıklık ediyor. Cinayetten haberdar oluyor.Tuna, Mete’ye karşı hazırladığı korkunç tuzakla Efe ve Verda’yı büyük bir tehlikenin eşiğine getirirken sonrasında yaşanacaklar gizli saklı olan her şeyin su yüzüne çıkmasına sebep olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler