Ana SayfaDedikoduSahil Paylaşımları Yapan Demet Özdemir’in Yanındaki Kim?

İlgili Postlar

Sahil Paylaşımları Yapan Demet Özdemir’in Yanındaki Kim?

Instagram’ın en çok takip edilen isimlerinden birisi olan Demet Özdemir, paylaştığı son fotoğraflarla büyük bir soru işareti oluşturdu.

Sezonu erken açan isimlerden birisi olan Demet Özdemir, Göcek’te görüntülendi. Tekne ile gezi yapan ve oldukça keyifli olduğu görülen Özdemir mavi turundaki yaşadıklarını da yine sosyal medya hesabında paylaştı. Instagram hesabını aktif tutan ve sık sık paylaşımlarıyla sevenlerini gelişmelerden haberdar eden Demet Özdemir’in son fotoğrafları ise oldukça dikkat çekiciydi.

Demet Özdemir İlişki Mi Yaşıyor?

Adı pek çok isimle anılan fakat kimle aşk yaşadığını açıklamayarak gizem yaratan Demet Özdemir, fotoğraflarında da yanındaki kişinin yüzünü göstermedi. Tatilde yalnız olmadığı fotoğraflarda net bir şekilde görülen ünlü isim, paylaştığı fotoğraflarıyla da takipçilerinin aklında soru işareti yarattı. Sosyal medya üzerinden gelen soruları yanıtlamayan ve bu konudaki gizemi koruyan Demet Özdemir’in tatilinde abisinin de olduğu öğrenildi. Yanında duran kişinin ise abisinin olmadığı düşünülüyor. Ünlü ismin gizem yaratmak adına özellikle bu tip fotoğraflar paylaştığı da sosyal medyada konuşuluyor.

Demet Özdemir tarafından paylaşılan fotoğraf ise şöyle;

Demet Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler