Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerŞahan Gökbakar Recep İvedik 5 İçin Yeni Rekor Duyurdu

İlgili Postlar

Şahan Gökbakar Recep İvedik 5 İçin Yeni Rekor Duyurdu

Recep İvedik 5 için son dönemlerde rekorlar arka arkaya geldi. Şahan Gökbakar tarafından yapılan son açıklamalarda, filmin izlenme oranlarının giderek arttığı vurgulandı. Recep İvedik serisinin son filmi olan Recep İvedik 5 için böylesine bir rekora ulaşılması, vizyon sürecinde filmin çok iyi bir süreci geride bırakacağını düşündürüyor.

 Şahan Gökbakar Çok Mutlu!

Filmin bu kadar yüksek ilgi görmesi kuşkusuz en çok Şahan Gökbakar’ı sevindirdi. Vizyondaki film için sürekli bilgileri paylaşan ve izleyenlere teşekkür eden Gökbakar, yeni rekorları da paylaştı. 4 günde 1 milyon izlenme barajını geçen ve oldukça iyi bir giriş yapan film 4 günün sonunda 1 milyon 890 bin 410 kişi tarafından izlendi.

Son İzlenme Rakamı Paylaşıldı

Şahan Gökbakar paylaştığı son rakamlarda ikinci hafta sonu itibari ile filmin 4 milyon 137 bin 75 kişi tarafından izlendiğini duyurdu. Serinin diğer filmlerinde de benzer rakamlar ulaşılırken, bu durumun Recep İvedik serisini Türkiye’de oldukça beğenildiği ve istenildiğini de gösterdi.

Yazdığı mesajda rekor kırmaya devam ettiklerini söyleyen Gökbakar, gururluyuz dedi. Serinin her yeni filmi, bir öncekini geçmeyi başarırken Recep İvedik 5’in, Recep İvedik 4’ü geçmesi ve serinin lideri olması bekleniyor.  Bugüne kadarki süreç içerisinde serilerin izlenme sayıları ise şöyle olmuştu;

Recep İvedik 4: 7 milyon 369 bin 98 kişi

Recep İvedik 3: 3 milyon 326 bin 84 kişi

Recep İvedik 2: 4 milyon 333 bin 144 kişi

Recep İvedik 1: 4 milyon 301 bin 693 kişi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler