Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKarayip Korsanları 5: Salazar'ın İntikamı'ndan Yepyeni Fragman!

İlgili Postlar

Karayip Korsanları 5: Salazar’ın İntikamı’ndan Yepyeni Fragman!

2003 yılında ilk serisi ile ekranlara gelen Karayip Korsanları yeni serisiyle sinemalara hazırlanıyor. Karayip Korsanları 5 olarak adlandırılan yeni film, 26 Mayıs tarihi itibariyle sinemalarda yer alacak. Karayip Korsanları 5 Salazar olarak adlandırılan yeni filmde macera kaldığı yerden devam etmesi beklenirken yayınlanan fragman şimdiden dikkat çekmeye başardı.

Karayip Korsanları 5 İle Hikaye Devam Ediyor!

Kaptan Jack Sparrow’un başından geçenlerin anlatıldığı filmde 5. Seri ile hikaye devam ettirilecek.  Yayınlanan fragman kısa süre içerisinde yüksek izlenme almayı başarırken konu ile ilgili künye bilgileri de paylaşıldı. Karayip Korsanları 5 filminin oyuncuları ve oyuncuların oynayacağı roller şöyle olacak;

Kaptan Hector Barbossa rolünde Geoffrey Rush

Will Turner rolünde Orlando Bloom

Scrum rolünde Stephen Graham’

Kaptan Salazar rolünde Javier Bardem

Astronom Carina rolünde Kaya Scodelario

Yeni filmde en çok dikkat çeken müzisyen Paul McCartney’in de yer alması oldu. Filmi seven takipçiler müzisyenin filmde olmasını beklemezken fragmanlar ile birlikte ünlü müzisyenin de filmde yer alacağı görüldü. Daha önce yapılan paylaşımlarda filmin posteri gibi detaylar gündeme gelirken son olarak fragmanın paylaşılması film için heyecanlı bir bekleyişin başlamasını sağladı.

26 Mayıs 2017 tarihinde sinemalarda oynayacak olan Karayip Korsanları 5, Türkiye’deki merkezlerde de izlenebilecek. Bu bakımdan filmin Türkiye’de yüksek izlenme alması bekleniyor. Karayip Korsanları serisinin 5. filminin serinin diğer filmlerine karşı nasıl bir karşılık vereceği de merak ediliyor. Zira yüksek izlenme alan seriler arasında dahi bir rekabet yaşanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=tKHJUdXD6Uo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler