Ana SayfaDedikoduSağ Gösterip Sol Vurdular!

İlgili Postlar

Sağ Gösterip Sol Vurdular!

Berke, “İntihar Ederim” Diyen Caner’i Affetti

Esra Erol’da programlarının en sevilen ve popüler damat adayı Caner geçtiğimiz sezonda Berke ile evlenmişti. Hatırlanacağı üzere büyük aşk ile evlenen,tüm Türkiye’nin dilinde olan çifte Demet Akalın koltuk takımını alacağını söylemiş,Esra Erol ise Caner Toygar’a ekibinde çalışabileceğini söylemişti.

Caner sürekli ATV ekranlarında yayımlanan evlilik programı olan Esra Erol’da da kendini göstermeye devam ediyor olsa da Berke çok fazla gelmiyordu. Çift olarak bir kaç kez ekranda oldukları zaman ise çok bir problemleri yokmuş gibi gözüküyordu.

Birbirlerini Türkiye Önünde Rezil Etmişlerdi

Nisan ayında dünya evine giren Caner Toygar ile Berke’nin evliğinde geçtiğimiz ay büyük bir kriz çıkmıştı. Berke, canlı yayında “Caner bana şiddet uyguluyor” demişti. Şok bir suçlamayla karşı karşıya kalan Caner ise “Beni 70 milyona rezil ettin. Hakkımı helal etmiyorum” karşılığını vermişti. Bunun üzerine neye uğradığını şaşıran Esra Erol Berke’ye “yayından sonra seni arayacağım” dedi. Konunun üzerine Caner Toygar sosyal medya hesaplarından Berke’ye çoğu kez mesaj vermişti.

Barışma Kararlarını İnstagramdan Duyurdular

Bu olayların üzerine programın sezon finaline girmesi yüzünden olaylar öylece kaldı. Caner her fırsatta Berke’nin telefonlarını açmadığını onu görmek üzere İzmir’e gidecek olduğunu takipçilerine açıkladı. Ayrıca takip edenlerin bir kısmı ise “programın yalan olduğu nereden belli,sezon bitti evlilik bitti” gibi yorumlarında bulundu. Caner beni bırakırsan intihar ederim deyince Berke dayanamayıp affetti.Boşanmanın eşiğine gelen ikili, aralarındaki sorunu çözdü. İkili, sosyal medyada birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Berke, instagram paylaşımına, “İnşallah kötü günler geride kaldı. Tüm olumsuzluklara rağmen ‘biz’ olarak devam etmeye kara verdik” notunu yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler