Ana SayfaDedikoduMagazin dünyası yeni bir aşkı konuşuyor!

İlgili Postlar

Magazin dünyası yeni bir aşkı konuşuyor!

Helin Avşar ile et ustası Gürkan Topçu 1 aydır beraber olduklarını açıkladılar. Magazin dünyasına bomba gibi düşen bu haber beraberinde akıllara pek çok soruyu da getirdi.

Uzun süredir ikilinin aşk yaşadığı konuşuluyordu. Çift konuya herhangi bir açıklık getirmediği için gündeme gelmeyen ilişkileri artık dillerden düşmüyor. Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar ile “Gürkan Şef” olarak tanınan Gürkan Topçu aşk iddialarını onayladı ve sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla bu ilişkiye onay verdiler.

Asılsız dedikodu

Henüz çok yeni olan ilişkileri hakkında çok fazla konuşmak istemeyen Helin Avşar ve Gürkan Topçu çifti 1 aydır konuşulanların asılsız dedikodular olmadığını birlikte olduklarını açıkladılar. Dedikodular doğru çıktı.

Yeniden bir evlilik mi?

Helin Avşar, 10 ay evli kaldığı Serhan Bora’dan Aralık 2016’da boşanma kararı almış ve İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen dava anlaşmalı olarak tel celsede sonuçlanmıştı. Boşanmasının ardından ilk kez Gürkan Topçu ile adının anılması akıllara yeni bir evlilik mi olacak? Sorusunu getirdi. Nişantaşı, Dubai, Londra ve dünyanın daha birçok yerinde hizmet veren Gürkan Şef’in yeni şubesini geçtiğimiz aylarda İstanbul Etiler’de hizmete sokmuştu. Türkiye’nin en iyi steak house restoranlarından birine sahip olan Gürkan Topçu, dizi ve filmde rol almış Helin Avşar ile birlikteliğine onay verdi. Bundan sonra ikilinin birlikte yapacağı açıklama merak konusu.

Beraber tatil mi yaptılar?

Geçtiğimiz günlerde tatildeyim pozuyla gündeme gelen Hülya Avşar’ın kız kardeşi Helin Avşar’ın Gürkan Topçu ile birlikte olduğu açıklanınca akıllara birlikte mi tatil yaptılar sorusunu getirdi. Tatil için Ayvalık’ı seçen Helin Avşar’ın, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf kısa sürede çok fazla beğeni almıştı. Takipçilerinden yoğun beğeni ve yorum alan fotoğrafında ve yaptığı tatilde Gürkan Topçu’yla beraber mi tatil yaptıkları hakkında ikiliden henüz bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler