Ana SayfaÜnlülerSaba Tümer'den, İhanet Hakkında Şaşırtıcı Açıklama..

İlgili Postlar

Saba Tümer’den, İhanet Hakkında Şaşırtıcı Açıklama..

Televizyon ekranlarının sempatik sunucusu, gülen kadın Saba Tümer, Anatolium Marmara Avm’de yapılan Yeni yıl festivalinde sevenleri ile buluştu. Sevgi hakkında da çarpıcı açıklamalar da bulunan Saba Tümer cevaplarıyla şaşırtmayı başardı. Detaylar Haberimizde..

Saba Tümer’den Dikkat Çekici Açıklama! “Yemek Yapan Erkek Seksi Oluyor”

Saba Tümer’den, Aşk Hakkında Şaşırtıcı Açıklamalar Geldi..

Uzun bir dönemdir televizyonda izleyemediğimiz Saa Tümer, ’21 Günde Mutluluk’ adlı kitabıyla sevenleriyle buluşmuştu. Yeniyıl etkinliklerine de katılmayı ihmail etmeyen Başarılı sunucu ve yazar Saba Tümer, sevenlerinin sorularını cevaplamayı ihmal etmedi.

Saba Tümer: “Geri Dönüyorum!”

Güzel sunucu, “Yeni yıldan ne gibi beklentileriniz var?” sorusuna cevaben, “Galiba evleneceğim. Kahkahamı kaybetmiştim. Yeni sezonda ekranlara döneceğim” ifadelerini kullandı.

Saba Tümer Kimdir?

Saba Tümer Kimdir? ile ilgili görsel sonucu

Saba Tümer: “Seviyorsam, İhaneti Affederim”

Genelde sansasyonel açıklamalarıyla magazin haberleri‘ne damga vuran Saba Tümer, sevgi hakkında gelen sorulara ise “Seviyorsam, ihaneti affederim” cevabıyla şaşkınlık yaşattı Sanat camiasından rahatsız olan başarılı sunucu ve yazar Saba Tümer, “Her şey çıkar ilişkisi… Gerçek dostluk yok” dedi. Saba Tümer, anizasyonun bitimindeyse Suzan Kardeş ile birlikte  ‘Evde Kaldım’ şarkısını söyleyerek izleyicileri eğlendirmeyi başardı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler