Ana SayfaDünyaEva Longoria Kimdir?

İlgili Postlar

Eva Longoria Kimdir?

Türkiye’de yayınlanmış olan ve büyük ilgi gören Umutsuz Ev Kadınları (Desperate Housewives) adlı dizide hayat verdiği Gabrielle Solis karakteriyle tanınan Amerikalı sinema yıldızı ve model Eva Longoria kimdir? detaylar haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Eva Longoria Aslen Nereli? Eva Longoria Şuan Kaç Yaşında? Eva Longoria Hangi Burç?

Aslen Meksika asıllı olan güzel oyuncu Eva Longoria Şuan 33 yaşındadır. Burcu ise Balıktır.

Eva Longoria: ‘Eşim hayatımda gördüğüm en yakışıklı adam’

Eva Longoria Parker Kimdir?

Türkiye’de gösterime girmiş olan ve oldukça büyük ilgi gören Umutsuz Ev Kadınları (Desperate Housewives) adlı dizide hayat verdiği Gabrielle Solis karakteriyle tanıdığımız Amerikalı sinema yıldızı ve model Eva Jacqueline Longoria Parker (ya da doğum adıyla Eva Jacqueline Longoria), 15 Mart 1975 tarihinde, Corpus Christi, Texas, ABD’de dünyaya gelmiştir. Meksika asıllı Enrique Longoria Jr ve Ella Eva Mireles çiftinin 4. çocuğu olarak Longoria dünyaya gelmiştir. Ailesi  çiftçilik yaparak geçimini sağlamıştır Eva Longoria Parker da çifçilik yaparak büyümüştür.

Eva Longoria Parker’ın Model olma arzusu kısa boyu yüzünden gerçekleşemeyince okuluna odaklanmıştır. Longoria, Roy Miller lisesini bitirmiş ve Texas A&M Üniversitesi’nden, kinesiolgy alanında mezun olmuştur Üniversite eğitimini tamamladıktan kısa bir süre sonra katıldığı yetenek yarışması vesilesi ile tiyatro ajanslarının dikkatini çekmeyi başarmış ve Oyunculuk kariyeri de böylece başlamıştır.

Eva Longoria: ‘Eşim hayatımda gördüğüm en yakışıklı adam’

 

2000’li yılların başında, İlk T.V. rollerini, konuk oyuncu olarak oynayan Eva Longoria Parker ilk çıkışını ise The Young and the Restless adlı dizi ile yakaladı. Bu diziyi, 2003 yılında Dragnet takip etti. Dragnet’in ekip kadrosunda rol aldığı sırada, The Dead Will Tell adlı düşük bütçeli bir T.V. filminde yer aldı.

Uluslararası şöhreti kazandıran dizi ise, 2004 yılında ABC televizyonu için başlatılan ve şuanda da devam etmekte olan Desperate Housewives oldu. Canlandırdığı Gabrielle Solis karakteri güzel oyuncuya, 2005 yılında Golden Globe adaylığı ve 2006 yılında ALMA ödülü getirdi.

Genç yıldızın ilk büyük sinema filmi olan The Sentinel 2006 yılında vizyona girdi, aynı yılın sonlarına doğru ise  Christan Bale ve Freddy Rodriguez ile beraber Harsh Times’ kadrosunda rol aldı.

People en Español dergisinin gerçekleştirdiği “2003 Yılının En Güzel Kadınları” anketinde yer alan Longoria, Maxim dergisinin en güzel kadın oyuncular anketlerinde 2005 ve 2006 yılında birinci seçildi. Güzelliğini finansal alanlarda da değerlendiren genç yıldız, Magnum, Heineken, L’Oreal gibi pek çok farklı firmanın reklamlarındaki aranan yüzü haline geldi.

2006 yılında, ünlü basketbolcu Tony Parker ile nişanlanan Eve Longoria, 2007 yılında basketçi Tony Parker ile evlendi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler