Ana SayfaÜnlülerRihanna'dan Hamilelik İtirafı Geldi!

İlgili Postlar

Rihanna’dan Hamilelik İtirafı Geldi!

Rihanna, uzun süredir beraber olduğu rapçi A$AP Rocky’den geçen sene ilk bebeğini kucağına almıştı.

Amerikan Futbolu Ligi şampiyonluk maçı Super Bowl’un devre arası şovunda sahneye çıkan Rihanna, kıyafeti ile dikkat çekmişti. Şarkıcı hamileliği ve Super Bowl performansı hakkında itiraflarda bulundu.

Super Bowl devre arasında sahne alan ve ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyuran Rihanna,  performansı ve hamilelik haberi ile 2023 yılının ikonik anlarından birine imza atmıştı.

“Rihanna:Planlı Değildi”

İkinci hamileliğini gösteri esnasında duyuran 35 yaşındaki Rihanna, performansı ile ilgili itiraflarda bulundu.

Rihanna  hamileliğini milyonlarca insana Super Bowl sahnesinde duyurmayı planlamadığını bunun tamamen bir tesadüften ibaret olduğunu söyledi.

Rihanna’nın Kıyafetinin Önü Kapanmadı

Ünlü şarkıcı “Kimse hamile olduğumu bilmiyordu” dedi. Kıyafetinin önünü kapatmaya çalıştığını  fakat tüm uğraşlara rağmen kapatamadığını söyleyen ünlü şarkıcı “Fermuar ortada kaldı. Öyle olmak zorunda kaldı yani” açıklamasında bulunarak planlı olmadığının üzerine bastı.

Rihanna'dan hamilelik için söylemi: Planlı Değildi

Annelik Rihanna’ya yaradı

Rap şarkıcısı ASAP Rocky ile birliktelik yaşayan Rihanna, 13 Mayıs 2022’de ilk çocuğunu dünyaya getirdi. Rihanna, neredeyse bir yıl boyunca hayranlarını oğluna ne isim verdiği hakkında bilgilendirmedi fakat sonunda ismini tüm dünya ile paylaştı.

İlk çocuğuna RZA adını veren çift, Ağustos ayında doğan ikinci çocuklarına ise Riot Rose adını verdiler. Dünya yıldızı geçen yıl birçok kez annelikten bahsetti ve ilk erkek çocuğunu kucağına aldıktan sonra ‘takıntılı’ ve ‘çok sevgi dolu’ olduğunu açıkladı.

Kariyer alanında kendi markasını da kuran Rihanna, bu yılın başlarında 3 Ağustos’ta ikinci bir erkek bebek dünyaya getirerek ailesini genişletti, fakat geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportaj ile hayranlarını tekrar heyecanlandırdı.

“Son zamanlarda sahip olmak istediğin fakat yapamadığın bir şey var mı?” sorusuna Rihanna; “Kız çocuğu sahibi olmak!” diyerek yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler