Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan şok itiraf geldi!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız’dan şok itiraf geldi!

Ünlü türkücü  İbrahim Tatlıses ile  evliliğinden olan ve adını Elif Ada verdiği bir kızı bulunan Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda bir AVM’de görüntülendi. Ayaküstü muhabirler ile konuşarak sorularına cevap veren ünlü isim, kızı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sunucu, oyuncu ve İç mimar olan 42 yaşındaki Ayşegül Yıldız, kendisinden 29 yaş büyük 71 yaşındaki İbrahim Tatlıses ile 2011 yılında nikâh masasına oturmuştu fakat 2013 yılında anlaşamayarak anlaşmalı şekilde evliliğini sonlandırmıştı.

Ayşegül Yıldız muhabirlere yaptığı bir açıklamasında “Hastaneye gidene kadar ikna olmadım” diyerek İbrahim Tatlıses için korkusunu belirtti.

Usta sanatçı ile 11 yaşında Elif Ada isminde bir kızları olan Yıldız, önceki gün Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı. Cilt bakımına geldiğini söyleyen ünlü isim, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Yeni yılda ailesi ile olacağını belirten güzel sunucu, “Yeni yılda ailemle ve çocuğumla evde olacağım. Dünyada olan şeyler hepimizi etkiliyor. O yüzden çıkasım da yok” dedi. İbrahim Tatlıses hakkında “İbrahim Bey’i korkulacak biri olarak görmedim diyerek kendi özel hayatı ile açıklamalarda bulundu. Ayşegül Yıldız, “Artık iç mimarlık yapmak istemiyorum. Beni mutlu etmiyor. Televizyonla ilgili güzel teklifler vardı ama anlaşamadığımız yerler oldu. Gönlüm televizyondan yana” diye konuştu.

Yıllardır hayatında bir şey değişmediğini söyleyen oyuncu, “Hayatımda bir şey değişmedi. İbrahim Bey ile evliyken de aynıydım şimdi de… Yaşam tarzım da magazin değil. Asosyalim” açıklamasında bulundu.

"Yeteneğini Babasından Almış" 

“Yeteneğini Babasından Almış”

Kızı Elif Ada ile ilgili konuşan Yıldız, şu ifadeleri kullandı: Beşinci sınıfa gidiyor. Elif Ada’nın şahane sesi var. Diğer çocukları gibi babasından yeteneği almış. Hiçbir çocuğu İbrahim Bey gibi olamaz. Yabancı şarkı söylüyor kızım. Elif Ada utangaç, babasının yanında şarkı söylemiyor. Benim kaydedeceğimi anladığında da söylemiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler