Ana SayfaÜnlülerReza Zarrab ve Ebru Gündeş İle İlgili Gündemde Bomba Bir İddia Yer...

İlgili Postlar

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş İle İlgili Gündemde Bomba Bir İddia Yer Aldı!

Eşi Reza Zarrab nedeni ile sıkıntılı günler yaşayan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, zor günleri geride bırakmaya çalışıyor. Sık sık Reza Zarrab ve Ebru Gündeş haberleri gündemde yer alıyor. Şu sıralar ise Reza Zarrab ve Ebru Gündeş ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Hürriyet’in Kelebek eki yazarı Onur Baştürk bugünkü köşesinde, dikkat çeken bir iddiada bulundu. Peki bu iddia neydi? İşte Detaylar.

Ebru Gündeş’in cezaevinde sanılırken restoranda görüntülenen eşi Reza Zarrab’ın yanındaki kadının kim olduğu ortaya çıktı!

Reza Zarrab İle Ebru Gündeş Görüşüyor Mu?

İran’a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili Amerika’da görülen davanın önemli ismi Reza Zarrab, geçtiğimiz günlerde New York’taki Nobu adlı restoranda görüntüleri, şaşkınlık yaratmıştı. Reza Zarrab’a yemekte eşlik eden kadının da, Zarrab’ın eşi Ebru Gündeş’in hayranı ve sonrasında arkadaşı olan Ayşegül Akgün olduğu ortaya çıkmıştı. Hürriyet’ten Onur Baştürk ise bugünkü köşesinde, dikkat çeken bir yazıda bulundu. Baştürk, Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in ABD’ye giderek Zarrab’la görüştüğünü iddia etti. İşte Onur Baştürk’ün çok konuşulacak yazısı…

Reza Zarrab kimdir?

Ebru Gündeş kimdir?

Onur Baştürk’ün çok konuşulacak yazısı…

Onur Baştürk’ün çok konuşulacak yazısı ise şöyle; Meğer Ebru Gündeş’e ait bu rüyanın son sezon kahramanlarından Reza Zarrab, New York’taki cezaevine iki adım mesafedeki Nobu’da suşi yerken görüntülenmiş. Yanında Ebru Gündeş’i yakın arkadaşı, yani aile dostlarıyla beraber…Oysa o karede pekala Ebru Gündeş de olabilirdi. Çünkü kulislerde, arka sokaklarda konuşulan o ki, aslında Ebru Gündeş bir süre önce zaten New York’a gitti ve Zarrab’la görüştü bile. Dahası yakın zamanda tekrar gidebileceği konuşuluyor. Kendi doğum günü şerefine…”

Son dakika: Ebru Gündeş’in cezaevinde sanılan eşi Reza Zarrab Amerika’da bir kadınla görüntülendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler