Ana SayfaÜnlülerReynmen Şarkıcı Berkay'a Sert Tepki Gösterdi!

İlgili Postlar

Reynmen Şarkıcı Berkay’a Sert Tepki Gösterdi!

“Derdim Olsun” klibiyle 80 milyonluk izlenme rekoru kıran Reynmen, kendisine “Dinlenmeleri inandırıcı değil” ifadeleriyle eleştiri yapan şarkıcı Berkay’a sert dille tepki gösterdi, Konunun tüm detayları Haberimizde..

Reynmen: Cem Yılmaz Annemin Kuzeni!

Reynmen Şarkıcı Berkay’a Sert Tepki Gösterdi!

Uludağ’da ünlü bir mekanda sevenleriyle buluşan şarkıcı Berkay hayranlarıyla konserinde tek bir yürek oldu Şarkıcı Berkay, Reynmen’in son döneme damga vuran şarkısı ‘Derdim Olsun’ için ” Youtube ‘da şarkıyı yayınlayan kanalın ve şirketin sadece kendi görebildiği bir analitik raporu var. Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın ona göre konuşalım.” ifadeleriyle söz etmişti.

Reynmen Kimdir?

Berkay: “On Gün Gibi Kısa Sürede Yaklaşık Seksen Milyon Gibi Bir Rakama Ulaşmış Olmasını da İnandırıcı Bulmuyorum”

Şarkıcı Berkay konsere başlamadan önce basın mensupları ile bir araya geldi ve Gençler ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve kendisini bu durumun ekstra motive ettiğini anlattı. Berkay Şahin, Youtube’da izlenme rekorları kıran şarkıların doğru olmadığını söyleyerek Reynmen şu sözlerle gönderme yaptı: “Reynmen’i yaptığı güzel işlerden dolayı tebrik ediyorum. Kendisini de çok seviyorum ama on gün gibi kısa sürede yaklaşık seksen milyon gibi bir rakama ulaşmış olmasını da inandırıcı bulmuyorum” ifadeleriyle bir açıklama yapmıştı.

Berkay Şahin kimdir?

Berkay: “Varsa Öyle Bir Delikanlı Çıksın Açıklasın”

Berkay; “Üç yüz, beş yüz milyon izlenmiş şarkıların ilk bir haftasının bana analitik raporlarını açıklasınlar. Youtube’da şarkıyı yayınlayan kanalın ve şirketin sadece kendi görebildiği bir analitik raporu var. Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın ona göre konuşalım.” demişti.

Reynmen: “Lütfen Boşu Kesin Artık”

Şarkıcı Berkay Şahin’in ‘Derdim Olsun’ için açıklamalarına sosyal medya hesabından jet hızında cevap veren şarkıcı Reynmen, “17 milyon tekil kişi ortalama 5 defa dinlemiş. Lütfen boşu kesin artık” ifadeleriyle sert bir dille yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler